Dolar 32,4905
Euro 34,9546
Altın 2.435,08
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

BİR BÜYÜK SINAVA TABİYİZ!

BİR BÜYÜK SINAVA TABİYİZ!
22 Mayıs 2021 07:08

İSRAİL‘in Filistin Halkı’na karşı yaptığı zulme, işlediği insanlık suçuna ve cinayetlere  İYİ Parti Yakutiye Belediyesi Meclis Üyeleri de yayınladıkları bildiri ile tepki gösterdi, zulmü gerçekleştiren, çocukları bile öldürmekten geri durmayan İsrail’i ve zulme çanak tutan ülkeleri kınadılar.

İnsanlık olarak büyük bir sınava tabi olduğumuz gerçeğinin altının özenle çizildiği, altında İyi Partili Belediye Meclis Üyeleri Kadir Cinisli, Atlıhan Atilla, Mustafa Önder ve Hakan Sinici imzasının bulunduğu bildiride, insanlık olarak bir sınava tabi tutulduğumuz gerçeğine vurgu yapıldı. Dünün Firavunları, Ebu Cehilleri ve Nemrutları’nın bugün bugün farklı isim ve çehreler altında faaliyetlerini sürdürdüklerinin belirtildiği bildiride şu görüşlere yer verildi:

DOĞU TÜRKİSTAN VE FİLİSTİN VURGUSU

“21. Yüzyılın ilk çeyreğini yaşıyoruz. Günümüz dünyasında beşeriyet bilimde, teknolojide ciddi anlamda terakki etmiştir; dolayısıyla daha müreffeh bir dünya olmaması için hiçbir sebep yoktur. Ancak, unutulmamalıdır ki dünya bir imtihan yeridir.  Kanaatimizce, Cenab-ı Hak kullarını son zamanlarda büyük bir sınava tabi tutmuştur.  Tarih bunun benzeri büyük imtihanları bize anlatmaktadır.

Dünün Firavunları, Nemrutları, Ebu Cehilleri bu günde komünizm, kapitalizm, faşizm olarak faaliyetlerini sürdürmektedirler. Hukuksuzluk ve sömürü başını alıp gitmektedir. Dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm Arş-ı Âlâ’ya dayanmıştır.  Hâl-i âlem bunu gören gözlere sergilemektedir.
Küfür devam eder ancak zulüm devam etmez! İkaz-i ilahi zaman zaman musibetlerle tecelli eder.

İşte yaşıyoruz!..

Bütün dünya bir kaç gram virüs ile ne hale geldi. Zulümlerden, cinayetlerden vazgeçmek için bundan daha şiddetli ikaz mı beklenmelidir?
Doğu Türkistan ve Filistin de yaşananlar ortadadır. Mazlum insanlar işkencelere maruz kalmakta veya hunharca katledilmektedirler. Vatanları ve özgürlükleri ellerinden alınmak istenmektedir.

Sözde modern dünya dün Bosna’da olduğu gibi bugün de Doğu Türkistan ve Filistin’de yapılan katliamları uzaktan izlemektedir.  Uluslararası örgütler üç maymunu oynuyorlar. Akan göz yaşına gözlerini kapatanlar, feryatları duymamak için kulaklarını da tıkamışlardır. Dilsiz şeytan oldukları aşikârdır. Bütün dünyanın gözü önünde soykırım suçu işlenmektedir.  Yeri gelmişken soykırım kendi kirli tarihlerinde var iken ve şu anda dahi bunu yapmaktan imtina etmeyenler, şanlı tarihimize ve aziz ecdadımıza iftira etmekle alınlarındaki lekeyi silemeyeceklerdir.

Mimsiz medeniyetin temsilcileri bilmelidirler ki, necip Türk milleti tarih boyu mazlumun yanında olup zalimin karşısında olmayı her zaman şiar edinmiştir.
Bizler hangi din, hangi ırk, hangi milletten olursa olsun zulüm gören mazlumların yanında olduğumuzu, zalimleri şiddetle kınadığımızı ilan ediyoruz.

Yaşasın zalimler için cehennem!” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.