Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 24°C

BÖYLE FİNAL KİMSEYE NASİP OLMAZ

UZUN YILLAR ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDE İNGİLİZCE HOCASI OLARAK GÖREV YAPAN, DÜRÜST KİŞİLİĞİ, DOST CANLISI HALİ, SEVİMLİ VE SEMPATİK YÖNÜYLE TANINAN ERHAN GEÇİKLİ DE CÜPBESİNİ ASKIYA ASARAK EMEKLİLER KERVANINA KATILDI.

BÖYLE FİNAL KİMSEYE NASİP OLMAZ
29 Mayıs 2022 06:31 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2022 07:43

YILLAR içinde yolu Atatürk Üniversitesi’ne eğitim için düşen öğrencilerin önemli bölümüyle sınıflarda, amfilerde, salonlarda karşılaşan, kendilerine hocalık değil, ağabeylik yapan, dolayısıyla her insanın gönlünde sağlam, sarsılmaz bir yer edinen Erhan Geçikli Hoca da sonunda emekliler kervanına katıldı.

Bugün ister Atatürk Üniversitesi’nde, isterse başka üniversitelerde olsun, hali hazırda görev yapan çok sayıda akademisyenin rahle-i tedrisinden geçtiği, her birinin üzerinde az ya da çok emeği bulunan, bu nedenle de “Hocaları Hocası” diye anılan Erhan Geçikli onuruna dostları ve çalışma arkadaşları bir veda yemeği verdiler.

Atatürk Üniversitesi Turizm Uygulama Oteli, verilen yemeğe, bir zamanlar öğrencileri olan Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özer, MYO Müdürü Prof. Dr. Abdülkadir Kan, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin önceki Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Prof. Dr. İshak Kotçioğlu, Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu, Prof. Dr. Dursun Kaya’nın yanı sıra eşi Prof. Dr. Fatma Geçikli ile kızı Doç. Dr. Merve Geçikli ve Meslek Yüksek Okulu’nda birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşları katıldı.

“Erhan Geçikli” dendiğinde gülümseyen, tebessüm eden, insana güven veren bir sempatik yüzün hep gözler önüne geldiğini belirten veda etkinliğinin organizatörü Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yusuf Akan ve diğer konuşmacılar, yıllar içinde sağlam bir dostluk köprüsü kuran Hoca’nın, Atatürk Üniversitesi’nin unutulmazları arasında yerini aldığını söyledi, kendisine verdiği emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti, minnet ve şükran duygularını dile getirdiler.

Yıllardan beri onurla, gururla, kirletmeden, hiçbir şaibeye bulaştırmadan sırtında taşıdığı akademisyen cüpbesini askıya asan, baki kubbede “bir hoş sada” bırakarak çalışma hayatını noktalayan Geçikli Hoca, yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı. Kendisini hiç yalnız bırakmayan ve hep arkasında duran eşi ve kızı başta olmak üzere dostlarına, arkadaşlarına teşekkür eden Erhan Geçikli’yi final akşamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özer, bir buket çiçek vererek yeni sivil hayatına yolcu etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.