Dolar 32,3799
Euro 35,1599
Altın 2.323,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

BU KEZ TEK BAŞINA!

BU KEZ TEK BAŞINA!
27 Ağustos 2017 07:21

alaattin karaca ile ilgili görsel sonucu

UZUN yıllar Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı yapan ve geçtiğimiz yıl kendi isteği ile görevi bir başka arkadaşına devreden, hayatı boyunca da dağlardan hiç inmeyen Alaattin Karaca, bu kez “tek başına” Palandöken’in zirvesine “zafer tırmanışı” yaptı.

İlerleyen yaşına rağmen, dağlara tırmanmayı sürdüren ve gençlere taş çıkartan Alaattın Karaca, genelde gruplar halinde gerçekleştirdiği zafer tırmanışlarından sonuncusunu tek başına yaptı.

Zafer Haftası’nın başlangıcı olan 26 Ağustos günü Palandöken’in 3270 metrelik zirvesine tırmanan Karaca, buradan tüm dünyaya birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Çektiği videoyu sosyal medyadaki sayfasından paylaşan Karaca, şimdiye kadar çok sayıda dağın zirvesine tırmanış yaptığını hatırlattı, “Şimdiye kadar Ağrı ve Kaçkarlar başta olmak üzere İzmir’den, Afyon’a varıncaya kadar tüm dağlara geleneksel zafer tırmanışları gerçekleştirdik. Bugün de Palandöken Dağı’nın 3 bin 270 metresinden anlamlı bayramımızı, 30 Ağustos Zaferi’ni canı gönülden kutluyor, ülkemizin birliği ve bütünlüğü uğruna şehit düşmüş tüm güvenlik güçlerimizi minnetle, rahmetle anıyorum” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.