Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

BÜYÜK FİNAL ÖNCESİNDE, MİDE BULANDIRAN HAREKETLER

BÜYÜK FİNAL ÖNCESİNDE, MİDE BULANDIRAN HAREKETLER
20 Şubat 2017 20:03

BB ERZURUMSPOR TARAFTARINA SADECE 220 KOLTUK!

GEÇTİĞİMİZ pazar günü evinde, Mert Nobre’nin son dakika golü ile Ofspor’u yenen ve puanını 46’ya çıkartan BB Erzurumspor, önümüzdeki pazar günü deplasmanda bir maç eksiği ile 44 puana sahip bulunan “en yakın rakibi” İstanbulspor ile karşılaşacak.

Maçlarını 4 bin 350 kişilik Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda oynayan İstanbulspor’un, BB Erzurumspor maçını izlemeye gelecek olan binlerce taraftara kapılarını kapatmak için harekete geçtiği öğrenildi. Maç için stada akın edecek binlerce BB Erzurumspor taraftarlarına, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatları doğrultusunda mevcut tribünlerin yüzde 5’lik dilimini ayıracağını duyuran İstanbulspor’un, bu yöntemle “sadece” 220 kişiye kapılarını açmayı planladığı anlaşıldı.

KARARI ERZURUM’DA ALDILAR

Ofspor maçı öncesinde Erzurum’a gelen İstanbul’daki dernek başkan ve yöneticileri, İstanbulspor maçı öncesinde organize hareket etme kararı aldı. İstanbulspor ile “final” niteliğinde bir maç oynayacak BB Erzurumspor’u yalnız bırakmama kararı alan dernek yöneticilerinin hevesi, gelen olumsuz haberlerle adeta kursaklarında kaldı.

“İstanbul’un en büyük statlarından birisinin İstanbulspor maçı için tahsis edilmesini TFF’den isteyelim” diye plan yapan Erzurum dernek ve vakıf yöneticileri, bu konuda milletvekillerinin devreye girmesini istediler. İstanbulspor’un da bu maçı “final” gibi gördüğünü belirten dernek ve vakıf yöneticileri, şunları söylediler:

İZDİHAM YAŞANIR

“- İstanbulspor maçının çok önemli olduğunu söylemeye hiç gerek yok. Bu maçta takımımızı yalnız bırakmayacağımızı herkes biliyor. Taraftar olarak en büyük statları bile dolduracağımıza inancımız tam. Hal böyleyken, küçük bir stadın sadece 220 kişilik bölümünün bize tahsis edilecek olması kabul edilir bir şey değil. O gün Bahçelievler’de izdiham yaşanır, güvenlik sorunu ortaya çıkar. TFF’nin, yaşanacak izdihamı ve sıkıntıyı göz önünde tutarak, maçın çok daha büyük bir sahada oynanmasına karar vereceğine inanıyor, bu konuda tüm milletvekillerimizi de yardıma ve desteğe çağırıyoruz. Bu maçın hakeminin de süper lig tecrübesine sahip birisinin olmasını özellikle istiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.