Dolar 32,5998
Euro 34,8045
Altın 2.495,11
BİST 9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

ÇELİK; HEDEFİMİZ MUTLU TOPLUM TESİS ETMEK

ÇELİK; HEDEFİMİZ MUTLU TOPLUM TESİS ETMEK
24 Nisan 2023 15:18

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Av. Ayşe Deniz Çelik, Hınıs’ta yaptığı açıklamada mutlu aile ve mutlu toplum tesis etmek niyetiyle yola çıktığını söyledi.

Hınıs’ta önce ilçe başkanlığını ziyaret eden Ayşe Deniz Çelik, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Sanayi, Yeşilbahçe, Gülistan, Aşağı Kayabaşı ve Yukarı Kayabaşı mahallelerini ziyaret etti, ev toplantılarında kadınların sorunlarını dinleyip not aldı.

Taziye ziyaretlerini de ihmal etmeyen Çelik, geçtiğimiz günlerde merhum olan Nadir Eren’in ailesine ve Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren’e taziye ziyaretlerinde bulundu.

Teşkilat mensupları ile de bayramlaşan Çelik, düzenlediği toplantılarda AK Parti iktidarının ailenin korunması ve yaşatılması anlamında yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Dünyadaki en önem kurumun aile olduğunu ve hiçbir alternatifi olmadığını dile getiren Çelik, “Hayatın her bir dönemi için ailenin önemi çok büyüktür. Bir aile anıyla, geçmişiyle, geleceğiyle yüzlerce kişiyi etkiler. Bu yapı zarar gördüğünde çocuk, genç, yaşlı herkes zarar görür. Huzurlu, mutlu ve güçlü aileler sağlam bir toplumu oluşturur. Aileyi destekleyen her çalışma topluma güç katar. Diyanet İşleri Başkanlığımız, son yıllarda bu alandaki çalışmalarına yoğunluk vermiş olup seminer, konferans gibi faaliyetlerde toplumu bilinçlendirme çalışmaları yürütülüyor. İyilik ailede başlar sloganımızla önümüzdeki dönemde de köklü reformlara AK Parti olarak imza atacağımızı söyleyebiliriz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.