Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

CEZMİ POLAT: YARIŞTA BEN DE VARIM!

CEZMİ POLAT: YARIŞTA BEN DE VARIM!
18 Mayıs 2017 13:39 | Son Güncellenme: 18 Mayıs 2017 14:01

ÖNÜMÜZDEKİ pazar günü yapılacak MHP İl Kongresi öncesinde “en büyük sürpriz” Cezmi Polat’tan geldi. MHP Erzurum İl Başkanı olarak görev yaptığı yıllarda icraatları ile hafızalarda derin izler bırakan Cezmi Polat’ın, “yarışta ben de varım” demesi, siyaset gündemini ciddi sarstı.

MHP İl Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde yapılan açıklamalarda, atama yoluyla işbaşına gelen mevcut İl Başkanı Naim Karataş ile işadamı Murat Köroğlu, adaylıklarını kamuoyuna duyurmuşlardı.

erzurumdanhaberler.com’a açıklamalar yapan MHP’nin eski başkanlarından ve 21. Dönem Milletvekili Cezmi Polat, “Erzurum İl Başkanlığı’na aday olacağım. Aldığım kararı sizin aracılığınızla halkımızlanpaylaşayım istedim” dedi.

Cezmi Polat’n aldığı bu karar siyasi çevrelerde “büyük sürpriz” olarak yorumlandı. Cezmi Polat’ı yakından tanıyan ve özellikle il başkanlığı yıllarında icraatlarına tanık olan MHP’liler, “Efsane geri dönüyor” yorumu yaparken, İl Başkanı Naim Karataş da, “Dünden Bugüne Bakın Biz Hep Birlikteydik, Siz Neredeydiniz?” başlığı altındayaptığı değerlendirmede, ülkücü camiayı genel kurul toplantısına çağırırken, “sanal klavye kahramanı” diye nitelediği rakiplerine de meydan okudu.

Öte yandan, kongrede aday olacağını duyuran Murat Köroğlu yarıştan çekilirken, “Bu işte ben de varım” diyerek ortaya çıkan Cezmi Polat’ın, herkesi kucaklayan bir yönetim listesi hazırladığı öğrenildi. “Küskünleri barıştırmak, MHP’yi Erzurum’da eski parlak günlerine kavuşturmak için yola çıktık” diyen Cezmi Polat, yaptığı kısa değerlendirmede, “Sosyal ve ekonomik yönden ciddi kan kaybı yaşayan, göç sarmalından bir türlü sıyrılamayan ve günden güne eriyen, hem sermaye ve hem de beyin göçüyle gücünden çok şeyler kaybeden Erzurum’u yeniden ayağı kaldırmak boynumuzun borcu olacaktır” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.