Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

CHP’YE MEHMET SEKMEN DESTEĞİ

CHP’YE MEHMET SEKMEN DESTEĞİ
5 Ağustos 2022 16:36

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkan’ı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz salı günü Erzurum’a yaptığı çıkartmayla ilgili bir değerlendirme toplantısı düzenleyen İl Başkan’ı Suat Dülger, hem çok önem verdikleri günün kazasız, belasız sonlanmasından dolayı Erzurum halkına ve hem de gösterdiği misafirperverliğin yanında sağladığı kolaylıktan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.

Terminal Caddesi üzerinde bulunan bir kafede basın mensupları ile kahvaltı yapan CHP İl Başkanı Suat Dülger, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının kentten çok memnun ayrıldıklarını belirtti.

Grup toplantısının yapıldığı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nin dolu halinin herkesi çok mutlu ettiğini bildiren Başkan Dülger, yaptığı değerlendirmede önceliği Büyükşehir Belediye Başkan’ı Mehmet Sekmen’e tanıdı ve kendisine açık yüreklilikle teşekkür etti.

Yenişehir’deki kültür merkezinin kendilerine tahsisi için iki hafta kadar önce Başkan Sekmen ile görüştüğünü ve “olur” aldığını hatırlatan Suat Dülger, şunları söyledi:

“- Sayın Sekmen 2 Ağustos’da salonun boş olup-olmadığını yetkililere sordu, bir program olmadığını öğrenince de salonu o gün bize tahsis etti, ederken de ‘Aynı güne farklı bir program konulmuş olsaydı dahi iptal ettirirdim’ diyerek gönül aldı. Başkan, 2 Ağustos günü de salonda her şeyin normal işleyip-işlemediğini bizzat kendisi kontrol etti. Salonun temizliği ve düzeninde bir aksama olmaması için talimatlar yağdırdı. Çay, su ve kahve ikramı yaptırarak çok güzel bir ev sahipliği gerçekleştirdi.”

Başkan Sekmen’e gösterdiği yakınlık ve samimiyetinden dolayı teşekkür eden Suat Dülger, bir teşekkür mesajını da Erzurum insanına gönderdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzurum’da bulunduğu süre içinde bir iki küçük çatlak sesin dışında hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığına dikkat çeken Başkan Dülger, ilk başlarda duyulan tedirginliğin giderek dağıldığını ve yerini rahatlığa ve mutluluğa bıraktığını hatırlattı.

Dülger, Kılıçdaroğlu’nun gezisine yönelik haberler yapan Erzurum yerel basınına da ayrıca şükranlarını sundu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.