Dolar 32,4873
Euro 34,8520
Altın 2.481,07
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

ÇOK OKUYAN BİR İNSANDI

ÇOK OKUYAN BİR İNSANDI
20 Ekim 2021 13:45

GEÇİRDİĞİ kalp krızi sonucu kısa süre önce gittiği İstanbul’da 66 yaşında hayata veda eden Horasan eski Belediye Başkanı Dursun Şen, Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Abdurrahmangazi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Namaz öncesinde camide vaaz veren Bayburt eski Müftüsü Peyami Güngör, Dursun Şen’in soyadı gibi şen ve yardımsever birisi olduğunu hatırlattı, ölümünün Erzurum açısından bir kayıp olduğunu söyledi.

Ani ölümüyle sevenlerini ve dostlarını üzüntüye boğan Dursun Şen’i son yolculuğuna uğurlamak için çok sayıda insan Narmanlı Cami musallasında bir araya geldi. İki de bayan cenazesinin bulunduğu camide, namaz öncesi aslen Erzurumlu olan, önceki yıllarda Hasankale ve Bayburt’ta müftü olarak görev yapan Peyami Güngör hoca, vaazı sırasında Dursun Şen ile ilgili güzel sözler söyledi.

Hasankale Müftüsü olarak görev yaptığı yıllarda Horasan’da Belediye Başkanı olarak hizmet veren Dursun Şen ile zaman zaman görüştüğünü belirten Müftü Güngör, “Kendisi çok çalışkan ve yardımsever birisiydi, soyadı gibi şen bir insandı. Aynı zamanda çok kitap okuyan ve hatta yazmaya başlayan Dursun Şen kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ölümü Erzurum açısından kayıp olmuştur. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Dursun Şen’in cenazesi, kılınan namazdan sonra Abdurrahmangazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

erzurumdanhaberler olarak iki çocuk babası Dursun Şen Başkan’a Allah’tan rahmet, eşi, çocukları ve kederli ailesi ile yakınlarına başsağlığı diliyoruz. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.