Dolar 32,5657
Euro 34,7157
Altın 2.488,97
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

DAĞIN TEPESİNDE EKMEK PARASI PEŞİNDE

DAĞIN TEPESİNDE EKMEK PARASI PEŞİNDE
18 Ekim 2017 08:53

ERZURUM – Artvin Yolu’nu genişletme çalışmalarını sürdüren ekipler, kar yağmadan, iş sezonu kapanmadan gece demeden – gündüz demeden, hem de “kelle koltukta” çalışıyor.

Araç trafiğinin en yoğun olduğu yollardan birisi olan Erzurum – Artvin Karayolu’nun “sıkıntılı” kavşaklarından birisi olan Karagöbek Köyü yakınlarındaki virajı genişletmek için dağları yerle bir eden ekiplerin maceralı çalışmalarını görenler, gözlerine inanamıyor.

Virajı genişletmek amacıyla dolgu çalışması yapan ekipler, ihtiyaç duydukları malzemeyi, en yakındaki dağın tepesinden aşağı yuvarlıyor.

Dağın en tepe noktasına çıkan iş makinesinin, akşam karanlığındaki çalışması fotoğraf açısından hoş bir kare oluştururken, tehlikeye ve de akşamın karanlığına aldırış etmeden yapılan çalışmanın doğru olup-olmadığı tartışma konusu oldu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.