Dolar 32,5306
Euro 34,8564
Altın 2.423,34
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

DEVA, BİRİNCİ YAŞINI KUTLUYOR

DEVA, BİRİNCİ YAŞINI KUTLUYOR
10 Mart 2021 10:42

KURULUŞ dilekçesini 9 Mart 2020 tarihinde, ilgili bildiri ve belgeleri tamamlayarak İçişleri Bakanlığı’na teslim eden ve tüzel kişilik kazanan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), birinci yaşgününü sokakta vatandaş ile birlikte kutluyor.

Ülkenin içinde bulunduğu, sosyo-ekonomik sorunların çözümüne katkı yapma, bozulan birliği ve dirliği sağlama, savurganlığın önüne geçme iddialarıyla Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA’nın birinci yaşını kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını belirten İl Başkanı A.Vahit Bingöl, partililerinin yaşgününü, vatandaşın da Miraç Kandili’ni kutladı.

MUTLULUK PAYLAŞIMI

Partili arkadaşları ile sokağa çıkan, ellerindeki karanfil ve broşürleri halka dağıtarak mutluluklarına ortak arayan Vahit Bingöl, “9 Mart 2020 tarihinde attığımız tarihi adımın üzerinden tam 1 yıl geçti” hatırlatması yaptı. Geçen zaman içinde 81 ildeki teşkilatlanma çalışmalarını çok hızlı bir şekilde tamamladıklarını kaydeden Bingöl, çok iddialı bir çıkış yaptı ve “Planlarımız, projelerimiz ve kadrolarımızla Türkiye’yi yönetmeye artık hazırız” diye konuştu.

“BİZ HAZIRIZ” MESAJI

Yıllarca Dışişleri ve Ekonomi Bakanlığı yapan Ali Babacan liderliğindeki DEVA’nın, “Türkiye’nin çözülemeyecek problemi yoktur, yeter ki çözüm iradesi olsun” ilkesiyle yoluna devam ettiğine dikkati çeken Bingöl, “Türkiye konuşacak, herkes kazanacak. Bir kişinin aklıyla değil ortak akılla, bilimle, istişareyle ülkemiz gelişecek, kalkınacak, büyüyecek. Daha fazla adalet ve demokrasi için mücadele ediyoruz. Gerek kuruluş aşamasında gerekse teşkilatlanmalar sırasında halkımız bize gerçekten büyük bir teveccüh gösterdi. Vatandaşlarımızın DEVA Partisi’ne olan güvenini boşa çıkarmamak için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Herkesin DEVA’sı olduğumuzun bilinciyle kapı kapı dolaşıp halkımızın dertlerini dinliyor, yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor, Türkiye’yi karanlıklardan aydınlık yarınlara çıkarmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz” dedi.

Başkan Bingöl, vatandaşların Miraç Kandili’ni kutlamayı da ihmal etmedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.