Dolar 32,5687
Euro 34,9734
Altın 2.424,93
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C

DONDURAN SOĞUKLAR DİŞİNİ GÖSTERDİ

DONDURAN SOĞUKLAR DİŞİNİ GÖSTERDİ
8 Ocak 2018 16:45

SON yılların en kurak ve ılık kış mevsimine giriş yapan, aralık ayı sonuna kadar da eylül’den kalma günleri “keyifle” yaşayan vatandaş, hava sıcaklığının aniden düşüşü ve “normale” dönüşüyle birlikte, hangi şehirde yaşadığını anladı.

Önceki hafa 3-5 derece arasında seyreden hava sıcaklığı, bügünlerde sıfırın altında 20 derecelere kadar düştü. Hava sıcaklığının çok daha düşmesinin beklendiği Erzurum’da çatılardan sarkan sarkıtlar, tehlike arzetmeye başladı.

Dondurucu soğuklar yaşamı olumsuz yönde etkilerken, ekmek parası peşinde koşan pazarcılar, ısınabilmek için açıkta yaktıkları sobaların etrafında kümelenerek ısınmaya çalışıyorlar.

Hava sıcaklığının önemli ölçüde düşmesiyle birlikte soba ve kaloriferlerin daha yoğun yakılmasının hava kirliliğini pompalamasından endişe ediliyor. Havası en kirli iller listesinde üst sıralarda yer alan Erzurum’da, sorunun her geçen yıl biraz daha büyümesi ve ağırlaşması, vatandaşı giderek tedirgin ediyor. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.