Dolar 32,4962
Euro 34,7711
Altın 2.487,71
BİST 9.539,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

DUVAR GAZETESİ’NDEN CANLI YAYIN ATAĞI

DUVAR GAZETESİ’NDEN CANLI YAYIN ATAĞI
6 Haziran 2020 02:29

RAMAZAN Ayı’ndan önce, korona illetinin yayılmasıyla birlikte “Duvar Gazetesi” programına ara veren Cem Atmaca – Öztürk Akkök ikilisi, sosyal medya üzerinden yayınlarına “canlı” olarak dünden (cuma) itibaren yeniden başladılar.

Daha önceleri salı günü çekimlerini gerçekleştirdikleri, çarşamba günleri de banttan yayına verdikleri Duvar Gazetesi’nde şehrin sorunlarını, vatandaşın sıkıntılarını dile getiren ve gündem oluşturan Atmaca – Akkök ikilisi, normal hayata geçişle birlikte vatandaşa, “canlı” olarak, “nerede kalmıştık” diyerek ilk selamı verdiler.

YENİ GÜNÜNDE, YENİ SAATİNDE

Programın yayın günü ve saatini de yeniden belirleyen ikili, her cuma saat 21.00’den itibaren kameraların karşısına geçecekler. Sosyal ağlardan facebook’u tercih eden ve o mecradan halka seslenecek olan Atmaca ve Akkök, ilk yayınlarını gerçekleştirmiş olmanın heyecanını duydular.

Atmaca Stüdyosu’ndan yapılan ve yaklaşık bir saat 1o dakika süren yayında Erzurum’da son zamanlarda yaşanan konulara ışık tutan ve yorum yapan Cem Atmaca – Öztürk Akkök ikilisi, değerlendirmeleri ile beğeni topladılar.

ATMACA: EKSİKLERİMİZİ GİDERİYORUZ

Ara dönemi iyi değerlendirdiklerini, teknolojik anlamda yenilikler yaptıklarını ve yayın kalitesini yükselttiklerini belirten Cem Atmaca, naklen yayın adına yaşanan sıkıntıları aşınca, yeni döneme “canlı, capcanlı” girmeye karar verdiklerini söyledi.

Çok fazla duyuru yapmadan, işin reklamına kaçmadan damdan düşercesine yayına başladıklarını, buna rağmen ilgi ile izlendiklerini kaydeden Cem Atmaca, canlı yayıncılık konusunda eksiklerini yaşayarak göreceklerini ve “kervan yolda düzülür” mantığıyla o eksikleri birer birer gidereceklerini söyledi.

OLAYLARI ELEŞTİREL GÖZLE ELE ALACAĞIZ

Halkın sorun ve sıkıntılarına tercüman olacaklarını, olayları ve yaşanılanları “eleştirel” bakış açısıyla değerlendireceklerini, ülkenin birlik ve beraberliğine kasteden, bölücülük yapan çevre, örgüt ve siyasi oluşumlara karşı duracaklarını, diğer siyasi görüşe mensup partilere de eşit mesafeden bakacaklarını belirten Atmaca, “Dürüstlükten ödün vermeden, insan hak ve özgürlüklerine saygı duyarak ilkeli bir yayıncılık yapacak, Erzurum’un ve Erzurum insanının sesi olmaya gayret göstereceğiz. Mütevazi olmam, olamam. Bu benim yapıma aykırı. Dolayısıyla çok güzel işler başaracağız diyor, bu konuda iddiamızı orta yere koyuyoruz” diye konuştu. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.