Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

EKİP ÇALIŞMASI BÖYLE OLUR

EKİP ÇALIŞMASI BÖYLE OLUR
11 Haziran 2018 06:32

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın ilçelere yönelik düzenlediği seçim gezileri, Hınıs sonrası Karaçoban ile devam etti. Ak Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Zehra Taşkesenlioğlu, Milletvekili Adayları Selami Altınok, Zafer Tarıkdaroğlu ve Fazilet Dağcı Çığlık, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve teşkilat mensupları, Karaçoban’da sıkılmadık el ve gidilmedik mahalle bırakmadı.

Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Karaçoban gezisinde Budaklı, Akkavak, Bozyar, Çatalgöl mahalleleriyle Tungal Mezrası’nda vatandaşlarla buluştu. Erenler Mahallesi’nde iftarını açan Taşkesenlioğlu, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Allah’ın izniyle Karaçoban’ın, Erzurum’un kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışacağız da… Önemli olan birliğimiz ve beraberliğimizdir” dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de, beraberindekilerle Kırımkaya Mahallesi’ne geçerek, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Milletvekili Aydemir, Sarıveli Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Parlamenter Aydemir, “Hiç kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Üstünlük millete hizmet etmektir. Ak Parti Milletin Partisi’dir” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Selami Altınok da, Karmış, Ovayoncalı, Dedeören ve Burnaz’da vatandaşlara Ak Parti’nin her alanda hayata geçirdiği icraatları anlattı. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Altınok, “Ak Parti, aziz milletimizin refah seviyesini yükseltmiş ve 16 yıldır dev yatırımları hayata geçirmiştir. İnşallah 24 Haziran’da demokrasimiz bir kez daha taçlanacak ve Türkiye Dünya’nın Lider ülkelerinden biri haline gelecektir” şeklinde konuştu.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fazilet Dağcı Çığlık da, Karaçoban ilçe merkezi ve mahallelerde teşkilat yöneticileriyle birlikte esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu. Çığlık, Erhanlar, Kavaklı ve Bahçeli mahallelerini ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu. Vatandaşlara Ak Parti’nin seçim vaatlerini aktaran Çığlık, “Çocuklarımızın, yarınlarımızın ve ülkemizin geleceğini düşünerek hareket etmeli, güven ve istikrarın devamı için ‘Ak Parti’ demeliyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.