Dolar 32,5316
Euro 34,9229
Altın 2.424,64
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C

ELMALI: DADAŞ GİBİ SİYASET YAPACAĞIM

ELMALI: DADAŞ GİBİ SİYASET YAPACAĞIM
22 Mart 2023 13:29

ERZURUM siyasetinin “yeni ve kalıcı” yüzlerinden birisi olma niyetiyle yola çıktığını belirten Ak Parti Milletvekili Aday adayı Avukat Ebubekir Elmalı,“İster aday olayım, ister olmayayım. İster seçileyim, ister seçilmeyeyim. Sonuç ne olursa olsun Erzurum siyasetinin yeni bir yüzü, yeni bir siyasi dengesi, yeni ve güçlü bir aktörü olarak siyasete devam edeceğim’’ dedi ve ekledi: “Herkes gibi değil, Dadaş gibi siyaset yapacağım!”

Aslen Erzurum’un yerlisi olduğunu belirten ve hali hazırda Ankara’da serbest avukatlık yaptığını, İstanbul Levent’te de kendisine ait bir hukuk bürosu bulunduğunu belirten Ebubekir Elmalı, Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Milletvekili listeleri belli oluncaya kadar bir adaymış gibi çalışacağını vurgulayan Elmalı, Erzurum’un sorunlarını iyi bildiğini ve analizini yaptığını söyledi.

ADAY OLACAĞIMA İNANIYORUM

Düzenlediği basın toplantısında, altı çizilecek değerde önemli mesajlar veren Ebubekir Elmalı, şöyle konuştu:

“- Aday olacağıma inanıyorum. Aday olur da seçilirsem, özgül ağırlığı olan, bürokrasiye de sözü geçen başarılı bir vekil profili çizeceğimi rahatlıkla söyleyebilirim.

İşim gereği Ankara bürokrasisinden akıl alan değil, bürokrasiye hukuki çerçevede akıl veren ve yapılması gereken bir iş ise yaptırabilecek bir donanıma sahibim. Bu açıdan bakıldığında memleketime hizmetimin dokunacağına inanıyorum.

Öyle gezerken, yoldan geçerken gelip aday adayı olan birisi değilim. İddialıyım. Kendimi listeye girmeye aday en güçlü isimlerden de birisi olarak görüyorum. Ama olurda giremezsem de bu benim için bir son olmaz, olsa olsa yeni bir başlangıç olur. Sonuç ne olursa olsun şunun garantisini verebilirim: Bundan böyle Erzurum siyasetinin yeni bir yüzü, yeni bir siyasi dengesi, yeni ve güçlü bir aktörü olarak siyasete devam edeceğim.

Siyaseti bir Dadaş gibi yapacağım. Bunu özellikle belirtmenizi sizlerden rica edeceğim. Herkes gibi değil, Dadaş gibi siyaset yapacağım.” haber-fotoğraf furkan akkök

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.