Dolar 32,3869
Euro 35,2153
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

EMITT FUARI’NDA ERZURUM “EH İŞTE” DEDİRTTİ!

EMITT FUARI’NDA ERZURUM “EH İŞTE” DEDİRTTİ!
26 Ocak 2017 15:50 | Son Güncellenme: 26 Ocak 2017 17:36

BU yıl 21’incisi düzenlenen “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT)  Erzurum Standı’da kapılarını ziyaretçilere açtı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ve bazı ilçe belediye başkanları ve bazı bürokratlar katıldı.

Çok sayıda il ve ilçenin tanıtım amacıyla çıkarma yaptığı İstanbul EMİTT Fuarı’nda en çok ilgiyi Diyarbakır ve İzmir standtları çekti. Yöresel ürünlerin tanıtıldığı, turizm merkezlerinin vitrine çıkartıldığı fuarda, Erzurum Standı, gezip, görenlere, “eh işte” dedirtti. Atlama kuleleri ile Çifte Minareli Medrese maketlerinin yeraldığı Erzurum Standı’nda, Vali Seyfettin Azizoğlu’nun, gelen konuklarını kule maketinde ağırladığı görüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.