Dolar 32,3654
Euro 34,9610
Altın 2.325,42
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
13°C
Parçalı Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

EN GERÇEKÇİ ERZURUM TARİFİ ONUNDU!

EN GERÇEKÇİ ERZURUM TARİFİ ONUNDU!
21 Mart 2017 07:23

HAFIZALARDA iz bırakan “Bam Teli” programının yapımcı ve sunucusu, deneyimli Gazeteci Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti.

Dün gece saat 01.00 sıralarında, izmir Göztepe’deki evinde fenalaşarak yere yığılan ve hastaneye kaldırılan Tayfun Talipoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 55 yaşında, hayata veda etti. Kalp krizi geçirerek öldüğü sanılan ünlü gazetecinin kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

KARS DOĞUMLUYDU

Kars’ta 1962 yılında dünyaya gelen, Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Tayfun Talipoğlu, siyasi görüşlerinden dolayı kaymakamlık görevine atanmadı. Farklı işlerde çalıştıktan sonra, Milliyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak gazetecilik mesleğine adım atan Tayfun Talipoğlu, hafızalarda daha çok televizyonlarda yayınlanan Bam Teli programı ile kendine yer edindi.

DAGC ÖDÜLÜ SAHİBİYDİ

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Başarılı Gazetecilik Ödülü sahibi de olan Tayfun Talipoğlu’nun, ödülünü almak için geldiği Erzurum’da yaptığı konuşması çok beğenilmişti. Konuşmasında, Erzurum’u ve Erzurum insanını çok sevdiğini belirten Talipoğlu, “Erzurum nasıl bir şehir biliyor musunuz dostlar?” diye sormuş, kendi sorusunu yine kendisi cevaplayarak, şunları söylemişti:

“- Erzurum, hiç şüphesiz bölgesinin en önemli kenti. İnsanları da çok fedakâr. Erzurum, kendi sorunlarından çok, başka şehirlerin ve ülkesinin sorunlarının çözümü için gayret gösteren bir şehir. Yani Erzurumlu kendi derdinden çok, başkasının derdine yanıyor.”

Milliyet’ten sonra, gazetecilik yaşamına önce Star1’de, sonra ATV’de haber muhabiri olarak devam etti. 1995 yılından itibaren önce ATV’de, 1999’dan beri de NTV’de Bam Teli programını hazırlayıp sunarak mesleğine devam etti. Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu evli ve bir çocuk babası Tayfun Talipoğlu’na, erzurumdanhaberler.com olarak Allah’tan rahmet diliyoruz. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.