Dolar 32,3184
Euro 35,1145
Altın 2.295,76
BİST 9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ERSANDER’DEN SEVGİ İFTARI

ERSANDER’DEN SEVGİ İFTARI
1 Nisan 2023 12:08 | Son Güncellenme: 1 Nisan 2023 12:13

KISA adı ERSANDER olan Erzurum Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Erzurum Sevgi Evleri’nde barınan gençlerle iftar yaptı.

Ülkemizi derinden sarsan ve 11 ilde etkili olan depremin ardından Erzurum’a yerleştirilen depremzedelere yönelik etkinlikler düzenleyen ERSANDER yönetimi, bu kez Ramazan ayı nedeniyle Erzurum Sevgi Evlerinde kalan öğrencilerle üyelerini bir araya getirdi.

Palandöken’deki Snowdora Ski Resort Hotelde düzenlenen iftar samimi bir atmosferde gerçekleşti. İftara katılan ERSANDER üyeleri, yemek sonrasında öğrencilerle sohbet etti, hoş vakit geçirdiler.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Engin’in de katıldığı iftarda bir konuşma yapan ERSANDER Başkanı Ümit Gergit, son yönetim kurulu toplantısında kimsesiz çocuklarla iftar yapma kararı aldıklarını ve bunu gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Kültür ve sanat adına yapmayı planladıkları bazı etkinlikleri ülkemizi yasa boğan deprem yüzünden ertelediklerine işaret eden Başkan Ümit Gergit ve Yardımcısı Doğan Hattatoğlu, “Önümüzde cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri var. ERSANDER olarak seçim sonrası yapmak istediğimiz bazı projeler üzerinde çalışmalarımız sürüyor” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.