Dolar 32,5541
Euro 34,8837
Altın 2.430,80
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

ERZURUM DUVAR GAZETESİ SÜRPRİZİ!

ERZURUM DUVAR GAZETESİ SÜRPRİZİ!
3 Nisan 2019 20:28 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2019 21:30

UZUN zamandan beri Haftaya Bakış adı altında Ender Yüncü ile birlikte program yapan Cem Atmaca, ecrzurumdanhaberler.com Yönetmeni Öztürk Akkök ile bir “sürprize” beraber imza attı, “Duvar Gazetesi” yayınlamaya başladılar. Duvar Gazetesi’nin ilk çekimlerini de gerçekleştiren ikili, bundan böyle haftada en az bir gün sosyal medya üzerinden yayın yapacak, takipçileri ile buluşacak, Erzurum üzerine söyleşi ve programlarla, yayıncılık adına farklılık oluşturmaya çalışacaklar.

Yayıncılık alanında yaşanan gelişme ve ortaya çıkan geniş imkanlardan yararlanma adına adımlar atmak isteyen Cem Atmaca, sitemiz genel yönetmeni Öztürk Akkök’e, birlikte çalışma ve program hazırlama önerisi getirdi. Yazılı medyanın tükenme noktasına geldiğini, internet gazeteciliğinde de ipin ucunun kaçtığını kaydeden Atmaca, “yayıncılık alanında ortaya çıkan yeniliklere, özellikle de sosyal medyada yaşanan gelişmelere ayak uydurmamız gerekiyor” diyerek Öztürk Akkök’e işbirliği ve güçbirliği teklifi getirdi.

ÖNERİ ATMACA’DAN GELDİ

Cem Atmaca’dan gelen işbirliği ve güçbirliği teklifine sıcak bakan, belli bir süre de sisteme yönelik araştırmalar yapan Akkök, “Duvar Gazetesi”nde manşet atma kararı aldı. Sitenin isim babası da olan Öztürk Akkök, “Kulvarında önemli bir isim olan, heyecanı ve gündem oluşturan değerlendirmeleri ile adından sıkça bahsettiren Cem Atmaca ile birlikte yapacağımız programlarla, yayıncılık alanında önemli bir boşluğu dolduracağımıza inanıyorum” dedi.

Haftada bir, belki iki defa ekran karşısına geçmeyi planladıklarını belirten Cem Atmaca ise, Haftaya Bakış Programı’nın aksine, Duvar Gazetesi’nde sanata, kültüre, edebiyeata, şiire, müziğe ve söyleşilere yer vereceklerini vurguladı. “İçeriği dolu ve zengin” programlarla Erzurum’un her türlü sorun ve sıkıntısına ışık tutmaya gayret edeceklerini bildiren Cem Atmaca, “Erzurum’un hemen her alanda söz sahibi olmuş, ama zaman içerisinde unutulmuş, köşesine itilmiş değerlerini öne çıkartmak niyetimiz var. Takipçilerimiz ile karşılıklı diyaloga girmek, insanımızın istekleri doğrultusunda yayın yapmak istiyoruz. Mesleğe bir ömür vermiş Öztürk ağabeyi ile çok güzel işlerin altına imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Atmaca, Erzurum klasikleri arasında gelen Haftaya Bakış Programı’nı, Ender Yüncü ile birlikte yayınlamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. erzhaber – Furkan AKKÖK 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.