Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

ERZURUM TANITIM GÜNLERİ, ERZURUM ŞİİRİYLE BAŞLADI

ERZURUM TANITIM GÜNLERİ, ERZURUM ŞİİRİYLE BAŞLADI
17 Ekim 2019 15:19 | Son Güncellenme: 17 Ekim 2019 15:22

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfınca (ESAV) bu yıl 7.’si düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri, Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Başta Erzurumlular olmak üzere, insanlar arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, insanları ekonomik, sosyal ve kültürel olarak geliştirmek, Erzurum’un kültürünü yaşamak/yaşatmak ve kamuoyuna mal etmek, insanlar arasında sevgi ve kardeşliği geliştirmek üzere düzenlenen Erzurum Tanıtım Günlerinin açılışı, Erzurumlu TRT Sanatçısı Yavuz Değirmenci’nin, erzurumdanhaberler.com İmtiyaz Sahibi Öztürk Akkök’ün kaleme aldığı Erzurum şiirini okumasıyla başladı.

Dualar eşliğinde devam eden ve oynanan Erzurum Bar’ı ile duygulu anların yaşandığı açılış törenine; Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Recep Akdağ, Selami Altınok, Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Naci Cinisli, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur ile Erzurum ilçe belediye başkanları, mülki ve idari amirler, vakıf, dernek, STK yöneticileri ile basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erzurum’u Başkent’te yaşatmak ve kentin sosyo-kültürel hayatını Ankara’daki Erzurumlular ile buluşturmak amacıyla düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri, 19 Ekim’e kadar ANFA Fuar ve Kongre Merkezinde davam edecek. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.