Dolar 32,5210
Euro 34,9215
Altın 2.439,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C

ERZURUM’UN BUZLU TABELALARI

ERZURUM’UN BUZLU TABELALARI
21 Şubat 2019 09:03

ERZURUM‘da, özellikle de kış aylarında gece ile gündüz arasında ciddi ısı farkı oluştuğu herkes tarafından bilinir. Bu fark nedeniyle de kimi zaman ortaya ilginç görüntüler de çıkar.

Bugünlerde Erzurum’da hava sıcaklığı, özellikle güneş battıktan sonra ciddi anlamda soğuyor. Geceleri ısı yer yer sıfırın altında 15 derecelere kadar düşüyor.

Gündüz ısınan hava nedeniyle eriyen kar suları, çatılardan süzülürken donuyor ve ortaya göze hoş gelen görüntüler çıkartıyor.

Binaların yapımı sırasında çok da özen gösterilmeyen çatılar yüzünden, Erzurum’da zaman zaman tatsız olaylar yaşandığı da biliniyor.

Çok daha soğuk günlerde ortaya çıkan ve her biri füzeyi andıran sarkıtların, ciddi yaralanmalara ve hatta ölümlere neden olduğu Erzurum’da, yaşanan böylesi sorunları ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalar yürütülüyor erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.