Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

ERZURUM’UN EN AKTİF DERNEĞİ

ERZURUM’UN EN AKTİF DERNEĞİ
11 Ocak 2022 18:19
SON zamanlarda sosyal çalışmaları, girişimleri ve ziyaretleri ile dikkatleri temsil ettiği harp malulü gaziler ile şehit ailelerinin üstüne çeken Başkan Recep Akgül, bugün de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi’ni dernek binasında konuk etti.
Erzurum’un “en aktif” sivil toplum kuruluşu olma yolunda emin adımlarla yürüyenTürkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi, hemen her gün ya bir başka dernek ya da siyasi parti yöneticileri veya öğrenciler tarafından ziyaret ediliyor.
BUGÜN DE CHP’LİLER GELDİ
Gelen kim olursa olsun hem derneğinin ve hem de gönüllerinin kapısını misafirlerine açan Başkan Recep Akgül, birkaç gün önce kendilerini ziyarete gelen İl Başkanı Vahit Bingöl ve DEVA İl Yöneticileri’nden sonra, bugün de CHP yöneticilerine “hoşgeldiniz” dedi.
Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyarette CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, ülke savunmasında ve terörle mücadelede yalanarak sakat kalan gazilere minnet ve şükran duyduklarını söyledi.
Şehit ve gaziler ile ailelerine yönelik borcun asla ödenemeyeceğini belirten ve “Sizlere minnettarız. Doğrusu söyleyecek söz bulamıyorum. Bizlere olan hakkınızı helal edin” diyen Başkan Dülger ile arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Akgül, bu tür ziyaretlerin kimi sandalyeye mahkum yaşayan üyelerinin moral motivasyonunu güçlendirdiğini belirtti. erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.