Dolar 32,5671
Euro 35,0146
Altın 2.428,17
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C

ERZURUM’UN EN UZUN SOLUKLUSU

ERZURUM’UN EN UZUN SOLUKLUSU
3 Ocak 2018 03:28 | Son Güncellenme: 3 Ocak 2018 03:50

ERZURUM‘un en uzun soluklu magazin programlarından Kardan Adam, yeni sezona merhaba diyor.

Bir “Salih Yalçın Prodüksiyonu” olan  Kardan Adam, bu yıl Erzurum Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda, internet üzerinden yayın yapan Kartv.net’de yayınlayacak.

Kardan Adam programı, Youtube, Twitter, Facebook ve web adreslerinden izlenebilecek.

Program yapımcısı ve sunucusu Salih Yalçın yaptığı açıklamada, zülfü yare de dokundu. Yalçın, şunları söyledi:

“14 yıldır yapmış olduğum bu programla Erzurum’un sahip olduğu kış turizmi potansiyelini Türkiye’ye tanıtmayı amaçladım. Kısıtlı bütçelerle, kısıtlı imkanlarla ve çeşitli engellerle karşı karşıya kaldığım 14 yıllık süreçte en büyük destekçim izleyiciler oldu. Onların istek ve arzuları benim istek ve arzularımı perçinledi ve zorluklara göğüs gerip programlarımı kararlılıkla sürdürmemi sağladı.

ÖNÜMÜZE ENGELLER DİKİLDİ

Bu süreçte karşıma çıkan engellerden en büyüğü Erzurum’da yayın yapan televizyon kuruluşlarının, son yıllarda bana ve benim gibi Erzurum’a, Erzurumluya güzel şeyler sunmaya çalışan insanlara uyguladığı ambargoydu. Benden istedikleri yüksek yayın ücretleriyle bir yıldırma politikası güttüler. Ama bugün ben ve Erzurumlu görüyor ki bu televizyonlar her geçen gün kendi fişlerini çekiyorlar.

‘Kötü komşu insanı mal sahibi yapar’ misali, izleyiciye ulaşacağım mecra engelini Kartv.neti kurarak aştım. Hamdolsun hemen hemen her ay önce sosyal medyada büyük ses getiren, akabinde de ulusal televizyonlarda yayınlanan içeriklere imza attım. Geçen sene olduğu gibi bu sene de programımıza sahip çıkan, desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve ekibine teşekkür ediyorum.

 Bana gerek sosyal medya platformlarından, gerek telefonlardan ve gerekse de yüz yüze, program yapmamı istediklerini yoğun bir şekilde belirten izleyicilerime, Erzurum halkına da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu haftasonu Palandöken Kayak Merkezinden çekimlerle sezona merhaba diyeceğiz, tüm izleyicilerimizi Kartv.net’in internet ve sosyal medya hesaplarına bekliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.