Dolar 32,5430
Euro 34,8241
Altın 2.427,19
BİST 9.710,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 21°C

ERZURUM’UN NABZINI TUTMAYA VAR MISINIZ?

ERZURUM’UN NABZINI TUTMAYA VAR MISINIZ?
21 Kasım 2022 19:25 | Son Güncellenme: 23 Kasım 2022 21:07

YENİ yüzü ve yeni logosuyla yayın hayatına hızlı bir giriş yapan erzurumdanhaberler, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı yeniliklerden birisi olan anket çalışmasına start veriyor.

İhsan Çarıkçı yönetimindeki goarge Yazılım ile ortaklaşa çalışmalar yürütecek olan erzurumdanhaberler, sık sık halkın nabzını tutacak, kimi zaman gündemde yer alan konularla ilgili olarak takipçilerine “ne düşünüyorsunuz?” diye soracak, kimi zaman “hangi partiye oy verdiniz, ilk seçimde hangi partiye oy vereceksiniz?” sorularını yöneltecek.

İlk anket çalışmasını merkezde yer alan Aziziye, Palandöken ve Yakutiye Belediyeleri‘ne yönelik yapma kararı aldık.

İnternet üzerinden yapacağımız çalışmada her cep telefonu ya da bilgisayar kullanıcısı sadece bir oy verebilecek.

Bugüne kadar halka ne düşündüğü, planlanan bir yatırımı isteyip-istemediği sorulmadan yapılan, bazen isabet sağlanan, kimi zaman da hayal kırıklığı yaşatan çalışmalar için erzurumdanhaberler olarak bundan böyle soruyu biz sorarak insanımızın ne düşündüğünü öğrenmeye çalışacağız.

Bir yazılım şirketi ile ortaklaşa yapılan ve Erzurum yerel medyasında ilki oluşturacak bu çalışmaya gereken ilginin gösterileceğine gönülden inanıyoruz. erzhhaber

YORUMLAR

  1. Muhammet Akalın dedi ki:

    Aziziye Belediye Başkanımız Sn.Muhammet Cevdet Orhan’a tüm çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.