Dolar 32,3203
Euro 35,1119
Altın 2.298,90
BİST 9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C

ESENYURT’A DADAŞ BAŞKAN

ESENYURT’A DADAŞ BAŞKAN
16 Aralık 2017 15:26

SAĞLIK sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden Necmi Kadıoğlu’ndan boşalan İstanbul Eseryurt Belediye Başkanlığı’na, Belediye Meclisi’nin Erzurumlu Üyesi Ali Murat Alatepe getirildi.

Edinilen bilgiye göre, temayül yoklamasında Ali Murat Alatepe’nin ismi öne çıktı. Alatepe’nin ismi Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunularak, onayı alındı.

Önümüzdeki çarşamba günü belediye meclisinde yapılacak oylamada Ak Parti adayı olarak seçime girecek olan Alatepe’nin seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

ALİ MURAT ALATEPE KİMDİR?

Ali Murat Alatepe, Esenyurt Meclis üyeliği görevindeyken, Esenyurt’un yeni Belediye Başkanı oldu. Alatepe, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun istifasının ardından koltuğa oturdu. İşte Ali Murat Alatepe’nin biyografisi ve siyasi hayatı…

Alatepe, 1966 yılında Erzurum’da doğdu. Eğitimini Erzurum ve Ankara da çeşitli okul, kişisel gelişim ve dil kursları ile birlikte sürdürdü.

Ak Parti’de belde başkan yardımcılığı , Halkla İlişkiler ve Seçim İşleri Birim Başkanlığı, 2007 Genel Seçimleri ve referandumların da S.K.M. Başkanlığı görevlerini, ayrıca Esenyurt-Kıraç birleşmesi sonucunda 2009 yerel, 2010 -2012 referandumları ve 2011 genel 2014 yerel seçimlerinde SKM başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 Yerel secimlerinde Esenyurt Belediye meclis Üyesi seçildi, 2011-2014 arası Belediye encümeni ayrıca 5 yıl plan Bütçe ve Spor Komisyonu üyeliği yaptı. 2012 yılından beri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Siteler ve Toplu konutlardan sorumlu Danışmanlığını yapmakla birlikte, 2014 yerel secimlerinde yeniden Esenyurt – İBB Meclis Üyesi seçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.