Dolar 32,5147
Euro 34,8095
Altın 2.430,83
BİST 9.716,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 21°C
Paz 22°C

EYFO’TAN SONRA, PALANDÖKEN KOÇ SPOR FEST İLE ŞENLENECEK

EYFO’TAN SONRA, PALANDÖKEN KOÇ SPOR FEST İLE ŞENLENECEK
16 Şubat 2017 11:08

ÜNİVERSİTELİ gençleri, kış sporları ile buluşturacak olan Koç Spor Fest start alıyor. İlk etabı bugün  Kayseri  Erciyes’te başlayacak ve 19 Şubat’a kadar devam edecek olan Koç Spor Fest’te rota daha sonra Erzurum’a, Palandöken’e çevrilecek. Koç Spor Fest’in ikinci etabı 2-5 Mart 2017 tarihlerinde  Erzurum  Palandöken’de gerçekleştirilecek. Kış Oyunları Finalleri’ne 40 üniversiteden yaklaşık 400 kadar sporcu katılacak.

Finaller süresince Kayak ve Snowboard Türkiye Şampiyonaları ile Kayak ve Snowboard Paralel Yarışları düzenlenirken, bu yıl takvime ilk kez dahil edilen Snowboard Cross ve Ski Cross müsabakalarıyla sporcular daha fazla yarış deneyimi kazanacak.

Türkiye Şampiyonaları’nın yanı sıra tüm üniversite öğrencilerine açık, kayak ve snowboard yarışlarına da ev sahipliği yapacak Koç Spor Fest’in bu yıl sunacağı bir diğer yenilik de  Erzurum’daki müsabakalarda gerçekleştirilecek gece yarışları olacak.

BÜYÜK FİNAL DENİZLİ’DE!

Yıl boyunca 26 bine yakın sporcunun mücadele edeceği Koç Spor Fest’in bahar etabı ise 20-21 Nisan’da  Çanakkale’de başlayacak.  Çanakkale’nin ardından  Tekirdağ,  Bolu,  Konya,  Adana ve  Eskişehir’i ziyaret edecek olan Koç Spor Fest’in final müsabakaları ise  Denizli’de gerçekleşecek. 5 bin sporcunun mücadele edeceği büyük finaller 11-12 Mayıs tarihleri arasında  Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.