Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

FARELER YANINDA HAFİF KALDI

FARELER YANINDA HAFİF KALDI
28 Mart 2017 21:22 | Son Güncellenme: 28 Mart 2017 21:23

YAKLAŞIK iki aydan beri polisi peşinden koşturan çok sayıda hırsızlık olaylarının faili O.U. sonunda yakayı ele verdi. Bir polis memurunun cep telefonunu çalacak kadar işi arsızlığa döken O.U’nun, çaldığı ziynet eşyalarını sevgilisine hediye olarak götürdüğü de ortaya çıktı.

Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine çalışmaları yoğunlaştıran Erzurum Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası Ekipleri, olay yerlerinde Seat marka 25 PD XXX plakalı bir aracın görüldüğünü öğrenince, aracın peşine düştü. Bir araç kiralama şirketine ait olan otomobilin, 37 yaşında, evli, O.U. isimli bir kişi tarafından kiralandığı anlaşıldı ve şahıs, düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, ücret karşılığı evrak işi takipçiliği yaptığı anlaşılan O.U., yapılan sorgulamasında, yaptığı hırsızlıkları itiraf etti. Bir bayan ile, ayrı bir evde nikahsız olarak ortak yaşayan O.U.’nun, çaldığı ziynet eşyalarını sevgilisine hediye ettiği de anlaşıldı.

Balkon ve mutfak pencerelerini kırarak evlere giren O.U.’nun, ziynet eşyasından saate, giysiden çay’a kadar ne bulduysa götürdüğü ve hatta Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli Polis memuru Müşteki Ö. S.’ın cep telefonunu bile çaldığı ortaya çıktı.

Şüphelinin 5 ayrı hırsızlık olayını daha itiraf ettiği, ancak bu olaylarla ilgili vatandaşlardan şikayet gelmediği için, listeye dahil edilmediği, ancak olayları tespit etmek amacıyla çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.