Dolar 32,4494
Euro 35,0400
Altın 2.324,05
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 5°C
Az Bulutlu
Erzurum
5°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 12°C
Cum 11°C
Cts 12°C

FİYATLARI DONDURDUK KAMPANYALARI GERÇEKÇİ DEĞİL!

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA EKMEĞİN FİYATINI 4 LİRADAN 3 LİRAYA İNDİREREK DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN GENÇLER MARKET SAHİBİ ABDULLAH YİĞİT, BU DEFA DA “FİYATLARI DONDURDUK, SABİTLEDİK” DİYE AÇIKLAMALAR YAPAN ZİNCİR MARKETLERİN GERÇEKÇİ OLMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ, “BİZ FİYATLARI DONDURMADIK, İNDİRDİK” DEDİ, MEYDAN OKUDU.

FİYATLARI DONDURDUK KAMPANYALARI GERÇEKÇİ DEĞİL!
9 Ocak 2023 07:30 | Son Güncellenme: 14 Ocak 2023 20:06

BAŞTA üç harftiler olmak üzere Erzurum’daki tüm marketlerin başlattıkları “fiyatları dondurduk-sabitledik” kampanyasını çok da gerçekçi bulmadığını belirten Gençler Market sahibi Abdullah Yiğit, “Bizim zincir marketlerimiz yok, ama bizim kocaman  bir yüreğimiz var” dedi ve en temel gıda maddelerinde indirime giderek “hodri meydan” dedi.

BİZ FİYATLARI İNDİRDİK

Geçtiğimiz aylarda zam isteyen fırıncıların aksine, “Biz fakir fukaranın ekmeği ile oynayamayız” deyip, ekmeğin fiyatını 4 liradan 3 liraya düşüren Abdullah Yiğit, bir yiğitlik örneği daha gösterdi, bu defa da “fiyat dondurduk” açıklaması yapan market işletmecilerinin aksine, “Biz fiyat falan dondurmadık. Biz, insanlarımızın en temel ihtiyaçları olan gıda maddelerinde GERÇEK indirime gittik” dedi.

HİÇ BİRİ GERÇEKÇİ DEĞİL

“Fiyatları dondurduk, şu kadar ürünün fiyatını sabitledik” türü reklam yapan marketlerin gerçekçi olmadığını iddia eden Abdullah Yiğit, “İnsanların en çok ihtiyaç duyduğu ve talep ettiği ürünlerde de o marketler indirim yaptıklarını duyuruyorlar. Ama markete gittiğinizde raflarda o ürünleri bulamıyor, ya da en çok iki üç parça birşeyle karşılaşıyorsunuz” diye konuştu.

BİZ MAHALLE BAKKALIYIZ

Tabelada “Gençler Market” yazıyor olmasına rağmen kendilerini “mahalle bakkalı” olarak gördüklerini, uygulamada da aynı mantıkla hareket ettiklerini bildiren Abdullah Yiğit, “Bizim müşterilerimiz bizi, biz de onları tanıyoruz. Müşterilerimizle aramızda samimi ve dostane bir bağ söz konusun. Bir bakıyorsunuz müşterinin biri evinin anahtarını getirip bize bırakıyor, ‘Abdullah bey, çocuklar gelip alacak’ diyor. Bir başkası gelip ihtiyacı olan ürünü alıyor, ‘deftere yaz’ diyerek çekip gidiyor. Bu tür uygulamaları ne Erzurum’un yerel marketlerinde ne de üç harflilerde göremezsiniz. Başlattığımız indirimli satışlara yakın bir gelecekte yaş sebze ve meyveyi de ekleyeceğiz. Amacımız şu sıkıntılı kış günlerinde insanlarımıza elimizden geldiğince destek olmak” diye konuştu.

Abdullah Yiğit, “fiyatları dondurduk-sabitledik” açıklaması yapan tüm marketleri çoğu insanın dolaşarak kıyaslama yaptığını bildiğini söyledi, sözlerini “O zincir marketleri dolaşanlar, gelsin bir de bizdeki fiyatları incelesinler. Ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaklardır” diyerek noktaladı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.