Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

GENÇ HOCA, GENÇLERLE BULUŞTU

GENÇ HOCA, GENÇLERLE BULUŞTU
29 Aralık 2017 14:06

ŞİMDİYE kadar Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve birkaç kez de yazarlar ile okurlarını buluşturan “Kitap Yazarlerle Buluşuyor” projesi bu defa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından üstlenildi ve  şair yönüyle hafızalarda kendisine haklı yer edinen Prof. Dr. Nurullah Genç, hayranlarıyla buluştu.

Nurettin Topçu Bilgievi’nde kitapseverlerle buluşan Genç Hoca, kendilerine sanat yaşamını anlattı, bu arada en çok sevilen şiirlerini de hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, projenin önemine vurgu yapan, “Belediyemizin, hayata geçirdiği eğitim projeleriyle ilimizin eğitim, öğretim ve kültür hayatına önemli katkılar sunuyoruz. Yeni oluşturduğumuz ‘Kitap Yazarlarla Buluşuyor’ adlı bu güzel eğitim ve sanat projesiyle gençlerimiz aydın ve entellektüel yazarlar, akademisyenler ve sanat adamlarıyla bir araya geliyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.