Dolar 32,5874
Euro 34,7793
Altın 2.506,64
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C

GİRİLMEDİK EV, SIKILMADIK EL BIRAKMAMA NİYETİNDE!

GİRİLMEDİK EV, SIKILMADIK EL BIRAKMAMA NİYETİNDE!
3 Nisan 2017 20:21

CUMHURBAŞKANLIĞI hükümet sistemini de içeren referanduma iki haftadan daha az süre kaldı. Referandumda “evet” oylarının çok daha fazla çıkması için köy köy, mahalle mahalle dolaşan, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmamaya çalışan Erzurum’un tek kadın milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun hızına yetişilmiyor.

Yağan kar ve yağmur ile soğuk havaya rağmen, çalışmalarını artan bir tempoyla sürdüren Zehra Taşkesenlioğlu, Çatlılar’dan evet sözü aldı. Özellikle kadın seçmenleri ile saatlerce sohbet ederek sorunlarını dinleyen Taşkesenloğlu, sorunların çözümünde 16 Nisan’ın milat olduğuna dikkat çekti. Çat ilçesinin Parmaksız, Işın, Kirisli, Tuzlutaş ve Taşağıl Mahallelerine giden Taşkesenlioğlu özellikle ev sohbetlerine katılarak halkla bir araya geldi.

İSTİKRAR ŞART

Doğu insanının yaşadığı kış şartlarından dolayı çekilen sıkıntılara vakıf olduklarını söyleyen Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, güzel işler yapabilmenin ancak istikrarlı yönetimlerle mümkün olduğuna değindi. olduğumuzun göstergesidir” dedi.

Ak Parti iktidarı ile çiftçiye sağlanan desteklerin hiçbir iktidar döneminde olmadığı kadar fazla olduğunu söyleyen Taşkesenlioğlu, “Artık çiftçimiz ürününü ekerken yarın ne yaparım diye düşünmüyor. Yıllarca Doğrudan Gelir Desteği adı altında çiftçiyi ayakta kalmasına katkı sağlamak bir yana çiftçinin yeni yatırımları için imkanlar tanıdık. Kooperatiflerimiz artık çiftçimizin tüm kredi taleplerini karşılayacak kadar güçlendi. Anlayacağınız Erzurum çiftçisi mahsülünün çoğunu tarlada iken satabilecek seviyeye gelmiştir” diye konuştu.

TEHDİTLERE BOYUN EĞMEYİZ

Gerek yurtdışında yapılan mitinglerde gerekse ülke genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tehdit içerikli mesajların kendilerini yıldırmadığını söyleyen AK Parti Milletvekili Taşkesenlioğlu, “Biz kadere ve kazaya iman etmiş insanlarız. Allahın verdiği canı ondan başka alacak güç yoktur. Biz kanımızın son damlasına kadar doğrularımızdan inançlarımızdan taviz vermeyeceğiz. Bunun için her türlü mücadeleye varız. Cumhurbaşkanımıza yapılan tehditlerde ne denli doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.