Dolar 32,3256
Euro 35,0914
Altın 2.298,82
BİST 8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

GÖÇ ALAN PASİNLER, GÖÇ EDER HALE GELMİŞ

GÖÇ ALAN PASİNLER, GÖÇ EDER HALE GELMİŞ
16 Mayıs 2018 11:03

İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduktan sonra kolları sıvayan ve çalışmalara başlayan işadamı Melih Kırkpınar, dün de Pasinler’de vatandaşlarla biraraya geldi, tarihi Hacı Rüştü Kahvesi’nde Ramazan öncesinin son çaylarını yudumladı ve “Patates üretiminin başkenti Pasinler’i ihya edeceğiz. Biz parti olarak bu iradeye sahibiz” dedi.

Beraberinde partili arkadaşları ile birlikte Pasinler’e çıkarma yapan Melih Kırkpınar, ilçe esnafını ziyaret etti, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi, dert dinledi, umut dağıttı. Bir zamanlar tarım ve hayvancılık alanında söz sahibi olan Pasinler’in o gücünü ve özelliğini kaybettiğini belirten Kırkpınar, “Yıllar önce et ve süt dendi mi akla ilk Pasinler gelirdi. Bu güzel ilçemiz patates üretiminin başkentiydi. Bugün bunlardan söz etmek mümkün değil. Göç alan Pasinler artık göç veren bir ilçe konumuna gelmiş. Bu olumsuzluklar bizi derinden yaralıyor. İYİ Parti olarak mevcut sorunları çözecek iradeye sahip bir kadroyuz”dedi.

Pasinler’i ziyareti sırasında ilçenin eski belediye başkanlarından Yaşar Demircioğlu ve Bünyamin Ucun ile de birlikte olan, her iki başkan ile hem hasret gideren, hem de ilçenin sıkıntılarını bir de onlardan dinleyen Kırkpınar, “İktidara geldiğimizde Pasinler’i ihya etmek boynumuzun borcu olacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.