Dolar 32,3290
Euro 35,0804
Altın 2.292,31
BİST 8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

GÜLLİ HOCA: EN BÜYÜK İBADET SEVEBİLMEKTİR

GÜLLİ HOCA: EN BÜYÜK İBADET SEVEBİLMEKTİR
4 Aralık 2017 20:03

KAMU Sen’e Bağlı Türk Diyanet Vakıf Sen Erzurum Şubesi 6. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi ve başkanlığa Esatpaşa İmam Hatibi İsmail Gülli seçildi.

Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi’nin de katıldığı toplantı, Hacıbaba Lokantası Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Önceki Başkan Eyüp Arslan’ın son dakikada çekilmesi sonrasında, Aşkale’de bir camide görev yapan Yılmaz Çelik’in aday olduğu seçimde 95 delege oy kullandı.

Kars, Ardahan, Bayburt, Artvin ve Rize İl Temsilcileri’nin de izlediği seçimde 58 delegenin oyunu alan İsmail Gülli, Türk Diyanet Vakıf Sen Erzurum Şube Başkanı seçildi.

HAK MÜCADELESİ YAPIYORUZ

Kongrede bir konuşma yapan İsmail Gülli, insan haklarını bir “kültür” olarak niteledi. Yapılan mücadeleyi “Hak mücadelesi olarak tanımlayan Gülli Hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir kamu çalışanı ve vatandaş olarak hak ve hukukumuza sahip çıkmak, geleceğimizle ilgili alınacak kararlarda söz sahibi olmak en tabii hakkımızdır. İnsan hakları bir kültürdür. Bu haklara ulaşmak için kanunlar çerçevesinde yapılan bu mücadelenin adına sendikal faaliyet, sendikanın adına da Türk Diyanet Vakıf-Sen diyoruz. Yapılan bu mücadeleye ‘Hak mücadelesi’ diyerek hep destek verdik, emek sarf ettik. Verilen destekler sayesinde de sendikamız gerek Diyanet ve gerekse Vakıflar camiasında kazanımlar elde etmiştir.

MAHARET GÜZELİ GÖREBİLMEKTİR

Kaygılarımız ortak, hedeflerimiz ortak, değerlerimiz ortaktır. İlkeli, sorumlu, kararlı ve hak mücadelesi veren sendikamıza güç kattığınız, destek verdiğiniz ve bizimle yol arkadaşlığı yaptığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Maharet güzeli görebilmektir, sevmenin sırrına erebilmektir. Cihan, alem herkes biIsin ki, en büyük ibadet sevebilmektir. Sendikal mücadelenin siz fedakâr gönül dostlarımı Allah için seviyor ve saygı ile selamlıyorum. Bu görevi bizlere layık gören si değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyor evinize, yuvanıza selametle gitmenizi Yüce Mevla’dan temenni ediyorum.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.