Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

HAYALİM GERÇEK OLDU ÇOK MUTLUYUM

HAYALİM GERÇEK OLDU ÇOK MUTLUYUM
12 Aralık 2020 18:15

TÜRKİYE Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında derece alan Erzurumlu Gazeteci Burak Okuyucu, kazandığı ödül parasıyla çok sayıda bere aldı, aldığı bereleri de Aşkale, Tortum, Pasinler ve Hınıs Belediyeleri’ne göndermek üzere hazırlıklara başladı.

Aslen Erzurumlu olan ve İstanbul’da yaşayan, çeşitli ajans ve yerel televizyon kanallarında kameramanlık, foto muhabirliği ve habercilik yapan Burak Okuyucu, geçtiğimiz ekim ayında TFSF tarafından açılan fotoğraf yarışmasına katıldı.

BU FOTOĞRAF DERECE ALDI

Serbest Vizör Kategorisi’nde 4 fotoğraf ile yarışmaya katılan Okuyucu’nun gönderdiği çalışmalardan biri, 972 eser arasından dereceye girdi ve ödül almaya hak kazandı.

Yarışma öncesi kendine, “Eğer derece alırsam, verilecek para ödülünün kuruşuna dahi dokunmadan Erzurum’daki kardeşlerim için harcayacağım” sözü veren Burak Okuyucu, Aşkale, Tortum, Pasinler ve Hınıs’da gençlere dağıtılmak üzere bere takımı aldı, “Ödül parası ancak bu kadar malzeme alabilmeme yetti. Hediyeleri paketledim. Önümüzdeki günlerde kargoya verecek ve sözünü ettiğim ilçelerdeki kardeşlerime dağıtmaları için ilçe belediye başkanlarına göndereceğim. Böyle bir adımı atmanın hayalini kuruyordum. Hayalimin gerçekleşmiş olmasından dolayı çok mutlu olduğumu söyleyebilirim” diye konuştu.

MESAJ VERMEK İSTEDİM

İstanbul’da yaşayan bir genç gazeteci olarak memleketi ve memleketinin gençleri ile gönül köprüsü kurmak istediğini, böyle bir köprünün çok daha büyüdüğünü kuracak güce sahip yüzlerce insanın başta İstanbul olmak üzere Anadolu’nun birçok büyük ilinde yaşadığını hatırlatan Burak Okuyucu, “Böyle bir hareketle, o insanlara örnek olayım, mesaj vereyim istedim. Umarım kimseyi kırmadan, incitmeden mesajımı verebilmişimdir” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.