Dolar 32,3715
Euro 35,0331
Altın 2.324,05
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

HEM GIDA SEKTÖRÜNDE, HEM FUTBOLDA VARIZ!

YAKLAŞIK DÖRT YIL KADAR ÖNCE “DADAŞ” ADI ALTINDA BİR KAHVE PİYASAYA SÜREN AHMET DEMİR VE ARKADAŞLARI BU DEFA DA BAKLİYAT İŞİNE GİRDİ, ÜÇ HARFLİ MARKETLERDEN ESİNLENEREK “GİF” ADI ALTINDA PAKETLEDİKLERİ ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNDULAR.

HEM GIDA SEKTÖRÜNDE, HEM FUTBOLDA VARIZ!
31 Ocak 2023 17:30

YAKLAŞIK 4 yıl kadar önce “Dadaş” markası adı altında bir kahve piyasaya sürerek dikkatleri üzerine çeken Ahmet Demir, bu defa da hem bakliyat sektöründe ve hem de amatör futbolda farklılık oluşturma gayreti içine girdiklerini söyledi.

Özellikle gıda fiyatlarının baş döndürücü bir hızla arttığı dönemde, tüketiciye daha ucuza ve kaliteli ürünler sunmanın arayışına girdiklerini, sonunda “gif” adı altında paketlenmiş bakliyat ürünleri ile piyasaya çıktıklarını belirten Ahmet Demir, bu alanda yalnız olmadığını belirtti.

AKILDA KALSIN İSTEDİK

Aralarında çeşitli meslek gruplarından insanların bir araya gelerek oluşturduğu ortaklığın kahve ve bakliyat işinden sonra spora da el attığını bildiren Ahmet Demir, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“- İş insanları olarak Erzurum’a, Erzurum insanına hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Gıda sektöründe ‘üç harfliler’ diye tanımlanan marketlerin isimlerinden esinlenerek biz de kolay akılda kalsın diye ‘gif’ markası oluşturduk. Bu marka adı altında bakliyat ürünlerini paketleyerek, daha hijyen ve daha ekonomik şekilde halka ulaştırıyoruz. Gördüğümüz ilgiden memnunuz.”

FUTBOLDA DA VARIZ

Paketleme ve üretim merkezlerinin Pelit Meydanı’nda olduğunu hatırlatan Demir, “Grup arkadaşlarımızla Erzurum’da amatör spora da el atmamız gerektiği konusunda fikir birliğine vardık ve Başakşehir isminden esinlenerek biz de Erzurumşehirspor diye bir futbol kulübü kurduk. Gerekli işlemleri tamamladık ve Erzurum Birinci Amatör Küme’de yer alarak önemli bir başarıya imza attık. Amacımız Erzurum’da yetenekli gençleri bulup çıkartmak. Bu konuda da iddialı olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.