Dolar 32,3192
Euro 35,0609
Altın 2.309,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

HEM PİLAV YENDİ, HEM ANILAR TAZELENDİ

HEM PİLAV YENDİ, HEM ANILAR TAZELENDİ
3 Eylül 2019 15:59

GÖREV yaptığı her okulda önemli işlerin altına imza atan, hem eğitimde başarıyı yakalamanın yollarını arayan, bu doğrultuda öğrencilerini sosyal hayatın içine çekerek özgüven kazanmalarını sağlayan Selami Topaloğlu, benzeri etkinlikleri yeni okulu Cumhuriyet Lisesi’nde de gerçekleştireceğinin sinyallerini verdi.

Cumhuriyet Lisesi ile aynı bölgede bulunan ve komşu olan 50’ncı Yıl Ortaokulu’nda çok önemli işler yapan, okulun fiziki yapısını ciddi anlamda iyileştiren, sınıfları modern hale getiren, öğrencilerini kitap okumaya, spor yapmaya teşvik eden Selami Topaloğlu, kısa süre önce atandığı Cumhuriyet Lisesi’nde davetlileri ile pilava kaşık salladı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Dört yıl önce başlattığı “pilav günü” etkinliğinin bu yıl beşincisini, yeni görev yeri Cumhuriyet Lisesi’noe gerçekleştiren Selami Topaloğlu’nu çalışma arkadaşları, dostları ve okulun eski yöneticileri yalnız bırakmadı.

ANILAR TAZELENDİ

Anıların dile geldiği, hoş sohbetlerin yapıldığı pilav gününe, “Dadaş Hüseyin” adıyla tanınan Hüseyin Dursun’un türküleri damga vurdu. Cumhuriyet Lisesi’nin kurucu müdürü Ahmet Kırkkılıç’ın yanısıra, aynı okulun uzun yıllar müdürlüğünü yapan Ahmet Kurt ile yine aynı okulda yıllarca idarecilik yapan Hami Akbaba’nın da hazır bulunduğu etkinlikte, biri birlerini uzun zamandan beri göremeyen dostların buluşması, duygusal anların yaşanmasına da neden oldu.

Cumhuriyet Lisesi’nin çiçeği burnunda Müdürü Selami Topaloğlu, kendine yüklenen misyonun bilincinde olduğunu belirtti, bu konuda kendisine güvenenleri mahçup etmemek için yoğur mesai harcayacağını, dolayısıyla okulunda başarıyı en üst seviyeye çıkartmak için çalışacağını söyledi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.