Dolar 32,4734
Euro 34,9533
Altın 2.437,28
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 22°C

HERKES GELDİ, BİR O GELMEDİ!

HERKES GELDİ, BİR O GELMEDİ!
10 Haziran 2017 20:55

SON zamanların en popüler medyatik ismi, ünlü lokantacı Nusret (Gökçe), köyünde yaptıracağı cami ve külliyenin temel atma törenine katılmayarak ciddi hayal kırıklığı yaşattı. Önceden geleceği söylenen Nusret Gökçe, törene telekonferans sistemi ile katıldı, “Caminin temel atma törenine gelemedim, ama açılışına mutlaka katılacağım” sözü verdi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’nın ricasını kırmayarak, doğduğu Şenkaya’nın Paşalı Köyü’ne, annesi ile babasının adını taşıyacak bir cami ve külliye yaptırmak için harekete geçen Nusret Gökçe, temel atma törenine kendisi gelmedi, yerine 65 yaşındaki babası Faik Gökçe’yi gönderdi.

Rahatsız olduğu için, yürümekte zorlanan ve ayağı kalkamayan Faik Gökçe, törende oğlunu üne kavuşturan tuzlama sitili ile temele toprak attı.

Temel atma törenine Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel de katıldı. Törende Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan evsahibi sıfatıyla hazır bulundu.

Söz verdiği halde temel atma törenine katılmayan Nusret Gökçe, telekonferans yöntemiyle duygu ve düşüncelerini davetlilerle paylaştı. Köyüne bir külliye yaptıracak olmanın mutluluğunu duyduğunu belirten Nusret Gökçe, “Bizim köyün hayvanlarının eti çok lezzetlidir. Köyüme bir de et entegre tesisi kurmak istiyorum” dedi.

Mustafa Ilıcalı da, erzurumdanhaberler.com’un, “Nusret neden gelmedi? Hani söz vermişti, caminin temel atma törenine katılacaktı” diye sitem ettiğini ve sorular sorduğunu Gökçe’ye hatırlatarak, “Buradaki çok sayıda insan sizi görememenin hayal kırıklığını yaşıyor” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından davetlilere, tüm masrafları Mustafa Ilıcalı tarafından karşılanan iftar yemeği verildi. Yemek, Şenkaya Müftüsü Kazım Ünsal’ın yaptığı duayla son buldu. İftar yemeğine İstanbul’dan gelen Mehmet Kemiksiz topluluğu da ilahileri ile renk kattı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.