Dolar 32,5126
Euro 34,7806
Altın 2.424,34
BİST 9.736,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 21°C

HİLTON’DAN SONRA BU DEFA DA RAMADA

ERZURUM, HİLTON GİBİ BİR DÜNYA MARKASI OTEL’DEN SONRA BU DEFA DA RAMADA BY WYNDHAM OTEL İLE TANIŞTI. İŞ İNSANLARI İBRAHİM VE İSHAK KIRKÜZER KARDEŞLER TARAFINDAN YAPTIRILAN OTEL, ERZURUM BASINI’NA TANITILDI.

HİLTON’DAN SONRA BU DEFA DA RAMADA
28 Kasım 2022 16:59 | Son Güncellenme: 23 Ocak 2023 15:47

ERZURUM‘da geçtiğimiz haftalarda hizmete giren Hilton’dan sonra, bir dünya markası otel daha kapılarını müşterilerine açtı. Erzurumlu iş insanları İbrahim ve İshak Kırküzer tarafından Yıldızkent’te Bingöl karayolu üzerinde yaptırılan Şehir Hastanesi manzaralı Ramada By Wyndham Şehir Oteli’nin “yatırım ve istihdam” parolasıyla vücut bulduğu kaydedildi.

Başta inşaat sektörü olmak üzere değişik alanlarda faaliyet gösteren Kırküzer kardeşlerin, bu defa da Erzurum’a uluslararası bir marka otel kazandırmak amacıyla yola çıktıkları kaydedildi.

98’İNCİSİ ERZURUM’DA

Ülke genelinde 97 adet bulunan Ramada By Wyndham oteller zincirinin 98’nci halkasını Erzurum’da eklediğini belirten Otel Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı, şehir otelciliğine yeni bir soluk getireceğine inandıkları tesiste 26-66 metrekare arasında büyüklüğe sahip 94 oda bulunduğunu bildirdi, “Toplamda 60 eleman ile hizmet vermeye başladığımız otelimiz 200 kişi kapasitelidir” dedi.

AVANTAJI KULLANMAK İSTERİZ

Hilton’dan sonra uluslararası bir marka olan Ramada By Wyndham’ın açılışını Erzurum Basını’nı sabah kahvaltısında buluşturarak duyuran İş İnsanı İbrahim Kırküzer, amaçlarının turizm sektörüne katkı yapmak olduğunu belirtti, bölgenin çok önemli bir sağlık merkezi olan Şehir Hastanesi’ne yakın olmanın avantajlarını da “sağlık turizmi”ni körükleyerek kullanmak istediklerini kaydetti.

Memleketi Erzurum’a yatırım yapmanın gururunu yaşadığını belirtti. Kırküzer, “Tüm kazanımlarını bu kent için harcadım. Çok sayıda insan bu kenti terk ederken, ya da terk etme planları yaparken biz gitmeyi hiç aklımızdan bile geçirmedik. Bir dünya markası oteli memleketime kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Girişimlerimiz sırasında bürokratik olarak hiç sorun yaşamadık. Yatırımı yaparken belediye başkanlarımızdan her türlü desteği ve kolaylığı gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan açıklama ve değerlendirmelerden sonra, otelin odaları basın mensuplarına gezdirildi. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.