Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

HİSARCIKLIOĞLU BİLDİĞİMİZ GİBİ!

ERZURUM İŞ DÜNYASI, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU AĞIRLADI. ERZURUM SU BÖREĞİNİN COĞRAFİ İŞARET ALMIŞ OLMASINDAN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİREN HİSARCIKLIOĞLU’NUN SÖZLERİ TEBESSÜMLE KARŞILANDI.

HİSARCIKLIOĞLU BİLDİĞİMİZ GİBİ!
21 Ağustos 2022 08:44 | Son Güncellenme: 21 Ağustos 2022 08:59

ŞEHRİN sosyal ve ekonomik yönlerden fotoğraflarını çekmiş, vatandaşın bankalardaki mevduat hesaplarından kredi durumlarına, borçlara, kentteki özel ve kamu yatırımlarına varıncaya kadar tüm rakamları cebine koymuş olarak Erzurum’a gelen, önceki gelişinde Lafonten’den (La Fontaine) Masallar anlatarak geri dönen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yine bildik görüntüler sergiledi!

Seyrek olarak geldiği Erzurum’a yıllar sonra bir kez daha uğrayan, sırayla Vali Okay Memiş’i ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden, ardından da Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile Erzurum Ticaret Borsası’nda reel sektörün çok iyi bildiği sorunlarını bir kez de karşısındaki kalabalıklardan “dinliyor ve öğreniyormuş gibi yapan” Rifat Hisarcıklıoğlu’nun toplantıların basına kapalı bölümlerinde neleri söylediği, hangi mesajları verdiği merak konusu oldu.

Gittiği kentlerin ve iş adamlarının sorunlarını, sıkıntılarını, piyasaların durumunu önceden öğrendiği, fikir sahibi olduğu bilinen koca TOBB Başkanı’nın, sektör temsilcileriyle yaptığı toplantılarda Erzurum su böreğine coğrafi işaret alınmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etmesi, ayrıca “sorun ve sıkıntılarınızı Ankara’da ilgili yerlere aktaracağım” sözleri tebessümle karşılandı.

Öte yandan, TOBB Başkanı ve beraberindeki arkadaşlarını Erzurum’da, konforlu binalarında ağırlamış olmanın mutluluğu içinde oldukları her hallerinden belli olan ETSO ve ETB Başkanları’nın, konuklara “tescilli” su böreğimizden ikram edip etmedikleri de yine merak edilen bir başka konu oldu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.