Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

İKİ BAŞKANA TAM NOT!

İKİ BAŞKANA TAM NOT!
30 Haziran 2022 06:21

SONAR Araştırma Şirketi’nin Ak Partili Belediyeler arasında yaptığı çalışmada, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen büyükşehir belediye başkanları içinde birinci, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar da ilçe belediye başkanları içinde ikinci oldu.

Zaman zaman il ve ilçe belediye başkanlarının performanslarını değerlendirmek amacıyla anket çalışması yapan ve yaptığı çalışmaları kamuoyu ile paylaşan SONAR, Ak Partili belediye başkanlarına yönelik olarak yaptığı son çalışmanı sonuçlarını açıkladı.

Yapılan açıklamada; Mehmet Sekmen büyükşehir belediye başkanları içinde yüzde 58.8 oy oranı ile birinci gelirken, sayıları çok daha fazla olan ilçe belediyeleri içinde de Dr. Mahmut Uçar, yüzde 62,3’lük oy oranı ile Konya Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin ardından ikinci oldu. “En başarılı” büyükşehir belediye başkanları sıralamasında Kocaeli Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ikinci, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin de üçüncü oldu.

Büyükşehir belediyelerine oranla sayıları çok daha fazla olan ilçe belediyeleri içinde Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın ikinci gelmesi dikkat çekti. Doğu Anadolu’nun “öncü” belediyelerinden olan ve Konya’nın Karatay İlçe Belediyesi’nin ardından “en başarılı ilçe belediyeleri” arasında öne çıkan Yakutiye’nin başarısının vatandaşın verdiği oylarla tescil edilmesi, belediye çalışanları arasında da sevinçle karşılandı.

Pandemi döneminde kaybettiği zamanın acısını köy köy, mahalle mahalle dolaşarak çıkartmaya çalışan, çalışmaları yerinde denetleyen ve sürekli sahada olan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın gayreti ve çalışmalarının vatandaş tarafından takdir görmesi, “uyumlu ve sistemli” çalışmaya verilen ödül olarak olarak değerlendirildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.