Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

İKİSİNİN DE ADI UĞUR… BİRİ KOLORDU’NUN, DİĞERİ GÖNÜLLERİN PAŞASI

İKİSİNİN DE ADI UĞUR… BİRİ KOLORDU’NUN, DİĞERİ GÖNÜLLERİN PAŞASI
30 Ağustos 2017 17:21 | Son Güncellenme: 30 Ağustos 2017 19:21

TESADÜF bu ya, ikisinin de adı Uğur.

Yaşça büyük olanı, geçtiğimiz günlerde 9. Kolordu Komutanlığı’na atanan ve Erzurum’da görevine yeni başlayan Korgeneral Uğur Tarçın.

Küçük olanı ise, hemen tüm Erzurum’un “Beleş Memmet (Mehmet)” olarak tanıdığı, öyle seslendiği ve öyle sevdiği Down Sendromlu Uğur Laçin.

Bugün Havuzbaşı’nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri sonrasında, çok hoş bir sürpriz Beleş Memmet’ten geldi.

Kimsenin beklemediği bir sırada, tören alanından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte çıkmaya çalışan Korgeneral Tarçın Paşa’nın önünü kesen Beleş Memmet (Uğur Laçin) kendisiyle tokalaşmakla kalmadı, aynı zamanda gazetecilere de dönerek, “fotoğrafımı çekin” dercesine işarette bulundu, ardından da asker selamı verdi.

Adaşı olduğunu bilmediği ve hayatında ilk defa karşılaştığı Beleş Memmet’e babacan bir tavırla yaklaşan, elini sıkan, verdiği asker selamını tebessümle seyreden Uğur Tarçın Paşa’nın samimiyeti, gören herkes tarafından takdirle karşılandı.

Beleş Memmet’in cesaretini alkışlayan gazeteciler, “Erzurum’da daha yeni göreve başlayan Uğur Tarçın Paşa’ya hepimizin adına Beleş Memmet ‘hoşgeldiniz’ demiş oldu. Kendisini kucaklıyor, kutluyoruz” dediler. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.