Dolar 32,6910
Euro 34,9201
Altın 2.505,20
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI FATİH GİBİ!

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İÇİN GÖREVİ BIRAKAN İYİ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MELİH KIRKPINAR’IN BOŞALTTIĞI KOLTUĞA TALİP OLAN İKİ ADAYDAN BİRİSİ OLAN FATİH GÜNEYİN, erzurumdanhaberler’E değerlendirmeler yaptı, “YOLA KAZANMAK AMACIYLA ÇIKTIM” DİYE KONUŞTU.

İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI FATİH GİBİ!
29 Aralık 2022 16:30 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2022 16:34

TERCİHİNİ “milletvekili aday adaylığı”ndan yana kullanarak yaklaşık üç yıldan bu yana sürdürdüğü İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevini bırakan Melih Kırkpınar’dan boşalan koltuğa talip olan iki adaydan biri olan Fatih Güney’in, erzurumdanhaberler’e yaptığı açıklamada, “Ocak ayının ilk haftasında yapılacak genel kurula çok iyi hazırlanıyoruz. Amacımız seçimi kazanmak. Kazanacağımıza da yürekten inanıyorum” diye konuştu.

SORUNLARI ÇÖZMEK BİZE NASİP OLACAK

Bir süre önce yapılan seçimi kazanarak İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Ömür Dadaş ile birlikte Yayın Yönetmenimiz Öztürk Akkök’e açıklama ve değerlendirmeler yapan İYİ Parti İl Başkan Adayı Fatih Güneyin, Erzurum’un çoğu buzdolabına kaldırılmış, çözümü akla bile gelmeyen çuval dolusu sorunları bulunduğunu hatırlattı, “Bu sorunları çözmek ve Erzurum’u eski parlak günlerine kavuşturmak inşallah İYİ Parti İktidarı’na nasip olacak” diye konuştu.

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere hiç vakit kaybetmeden hazırlanmaya başlayacaklarını, toplumun benimseyeceği ve takdir edeceği adaylarla yola çıkacaklarını bildiren Başkan Adayı Fatih Güneyin, sözlerini şöyle sürdürdü:

RAKİBİNE BAŞARI DİLEDİ

“- Genel kurul toplantımızı 7 Ocak günü Yenişehir’deki Osmanlı Royal Düğün Salonu’nda yapacağız. Bildiğim kadarıyla benim dışımda Alparslan Yapağı arkadaşımız da aday. Kendisine başarı diliyorum. Çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız şekilde sürdürüyoruz. Gördüğümüz ilgi bizi hem umutlandırıyor, hem de şevkimizi artırıyor. Şayet delege arkadaşlarımız görevi bize verirlerse, kolları hemen sıvayıp çalışmalara başlayacak, bir yandan sorun ve sıkıntıları gündeme sıklıkla getirerek çözüme yönelik önlemlerin alınmasına gayret gösterecek ve hem de seçimler öncesinde izleyeceğimiz yol ve yöntemleri belirleyeceğiz. Seçimler nasıl yapılacak bilmiyoruz. Ama biz İYİ parti olarak şartlar ne olursa olsun, nasıl olursa olsun en iyi sonucu alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

İl Başkanlığı için aday olduğu bilinen Alpaslan Yapağı’ya Naci Cinisli’nin destek verdiği ve delegelerden destek istediği yolunda iddialar olduğunu sorduğumuz Fatih Güneyin, bu konuda çok fazla yorum yapmak istemediğini belirtti, “Son sözü İYİ Parti’nin 600 delegesi söyleyecek. Biz dedikodulara kulak asmıyor, bildiğimiz yolda yürümeye devam ediyoruz. Şayet delegelerimiz görevi bize verirlerse, yönetimden kaynaklanan yanlı ve yanlış uygulamalara da son verecek, herkesi kucaklayacak bir görev anlayışıyla hareket edeceğiz” diye konuştu.  erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.