Dolar 32,3148
Euro 35,1033
Altın 2.293,10
BİST 9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

İYİ PARTİ’DEN ERZURUM’DA ÇARŞI-PAZAR SİYASETİ

İYİ PARTİ’DEN ERZURUM’DA ÇARŞI-PAZAR SİYASETİ
28 Mart 2018 16:42 | Son Güncellenme: 28 Mart 2018 16:54

PARTİ teşkilatlarıyla tanışmak, bu arada yaşanan bölgesel sorun ve sıkıntıları yerinde tespit etmek amacıyla Doğu’ya çıkartma yapan İYİ Parti GİK Üyesi İlay Aksoy ve kurucu üyelerden Emine Küçükarı  ile Şahin Altınbaş, Erzurum’da basın mensupları ile biraraya geldi, ardından da çarşı-pazar dolaşarak nabız tutmaya çalıştılar.

Vanifendi Caddesi üzerinde yeni açılan ve adıyla bütünleşen bir görüntü veren Farkı Şahane’de, İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu’nun evsahipliğinde düzenlenen toplantıda bir değerlendirme yapan İYİ Parti Kurucu Üyesi Emine Küçükarı, basın mensuplarına çay doldurdu, ikramda bulundu.

Yaptığı konuşmada önemli bir ayrıntıya dikkati çeken Küçükarı “Teşkilatlarımızda en az yüzde 25 oranında kadın yönetici yoksa, o teşkilatın onaylanması sözkonusu bile olamıyor. İl ve ilçe teşkilatlarımızda kadın yönetici sayısının fazla olması, parti olarak tercihimiz ve teşviğimizdir” dedi.

İYİ Parti olarak 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve seçime hazır olduklarını belirten GİK Üyesi İlay Aksoy, kentsel dönüşüm çalışmalarının yıkıma dönüşmesinden duyduğu rahatsızlığı, “anılarımızı yok ettiler” diyerek dile getirdi. Ekonominin tepetakla olduğunu öne süren İlay Aksoy, Türkiye’de iktidarı kadınların değiştireceğini savundu.

İYİ Partililer, ERVAK’ı da ziyaret ettiler. Başkan Erdal Güzel ile bir süre sohbet eden partililer, Erzurum’da gördükleri ilgiden hayli memnun kaldıklarını kaydettiler.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında, İYİ Partililer’e, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Kadın Kolları Başkanı Meryem Samat’ın da eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı. 28 Mart’ın aynı zamanda doğum günü olduğunu hatırlatan Meryem Samat, “Memleketimize gelen konuklarımıza hoşgeldiniz demek için buradayım. Doğum günümü de böylesi bir ekiple kutluyor olmanın mutluluğunu yaşadım” dedi. erzhaber

YORUMLAR

  1. ARİF ÖZMEN dedi ki:

    İyi parti duman oldu ervak başkanına sordular mı hiç kaç üyeniz var diye göreve geldiğinizde kaç üyeniz vardi şimdi kaç üyeniz küstürdükleriniz mi çok barışık olanınız mı?onun için iyi parti ervakta boşuna vakit geçirmişler böyle boş boş gezsinler ak partimiz yine götürecek ha ha üyesi olmuyan dernek ve vakıflarada gidin iyi partililer☺bu siyaset sayın başkanlar sakın küsmeyin incinmeyin gerçekler acı gelir hayatta saygılarımla.