Dolar 32,3151
Euro 35,0957
Altın 2.298,67
BİST 9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

KAÇ MİLYON METREKARE ASFALT DÖKMÜŞTÜNÜZ?

KAÇ MİLYON METREKARE ASFALT DÖKMÜŞTÜNÜZ?
11 Mart 2018 18:45

BURASI şehrin merkezinde, Yakutiye Belediyesi’ne en çok üç yüz metre mesafede bir alan. Açık otopark olarak kullanılan, aynı zamanda İsmetpaşa İlkokulu öğrencilerinin de yolu olan “sulu alan”ı görenler, “Buraya asfalt dökmek, çocukları çamurdan kurtarmak çok mu zor” demekten kendilerini alamıyorlar.

Önceleri alışveriş merkezi olarak kullanılırken, şimdilerde bir dersaneye kiralanan TEKAY binasının yanındaki boş alan, çevre esnafı tarafından otopark olarak kullanılıyor.

Aynı zamanda bitişiğindeki İsmetpaşa İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerin sık kullandığı bir mekan olarak da bilinen otoparkın zeminindeki su dolu çukurlar, gelip geçen herkese sıkıntılı anlar yaşatıyor.

BAŞKANLARA ÇAĞRI

Yakutiye Belediyesi’ne çok yakında bulunan ve hem araç sürücüleri ve hem de yayalar tarafından yoğun şekilde kullanılan otoparkın neden görmezlikten gelindiğini anlamadıklarını belirten yöre sakinleri, “Parkın zemini çok kötü. Su dolu çukurlara düşen araçlar, yanlarından eğer bir yaya geçiyorsa, tepeden-tırnağa çamura boğuyorlar. Geçit vermeyen çukurlar, okul giriş-çıkışlarında minik öğrencilere de ciddi sıkıntı yaşatıyor. Bilbordlara ‘milyonlarca metrekare asfalt döktük’ diye reklam veren sayın belediye başkanlarımıza rica ediyoruz. Gelsin birkaç kamyon asfalt da buraya döksünler” diyerek çağrıda bulundular. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.