Dolar 32,5196
Euro 34,8612
Altın 2.423,96
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

KAYA’DAN BİR FARKLI İŞ DAHA

KAYA’DAN BİR FARKLI İŞ DAHA
29 Ekim 2017 08:45

MERAL Akşener öncülüğünde geçtiğimiz günlerde yolan çıkan İYİ Parti’nin kurucular kurulunda görev alan Zekai Kaya, arıcılıktan sonra, tavukçuluğa da soyundu.
Dumlu’nun Tafta Köyü’nde kurduğu mütevazı tesiste Ankara’nın Ataks cinsi tavuğunun yetiştiriciliğine başlayan Kaya, “Hayvanlarla uğraşmak, onların bakımı ile ilgilenmek beni son derece mutlu ediyor” dedi.
KÖY YUMURTASI ÜRETECEK
Uzun yıllar aktif siyasetin içinde bulunan, MHP Erzurum İl Başkanlığı görevini kendi isteği ile bıraktıktan sonra, arıcılık yapmaya başlayan Zekai Kaya, uğraşılarına bir yenisini daha ekledi.

Tafta Köyü’nde kendi imkanları ile yaptırdığı tesiste köy yumurtası üretmek için çalışma başlatan Kaya, yeni kurdukları partisini de çağrıştıran ifadeler kullandı ve “İyi ve güzel işler yapmak boynumuza borç oldu” diye konuştu.
“Ablamız” dediği Meral Akşener ile yola çıktıklarını ve ülkeyi “İYİ” şekilde, kimseyi kırmadan, incitmeden ve ötekileştirmeden yönetmeye takip olduklarını belirten Kaya, “Ülke olarak, millet olarak sorunlarımız çok ve de büyük. Ama bizde de azim ve inanç var. Memleketi düze çıkartmaya kararlıyız” dedi.

MUHASEBE YAPACAK ÇOK ZAMANIM OLDU
Erzurum’da teşkilatlanma çalışmalarının kısa zamanda başkayacağını ve kurucu bir il başkanı atanacağını belirten Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hayvanlarla uğraşmak, sessizliğin ortasında arıların vızıltısını dinlemek ya da bir tavuğun civcivini koruma adına nasıl aslan kesildiğini görmek beni inanılmaz derecede mutlu ediyor ve hayata bağlıyor. Birkaç yıldır dağlardayım. Düşünecek, muhasebe yapacak çok zamanım oldu. Ülkemizin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğinin hepimiz farkındayız. İnşallah el ele vererek, biri birimize destek olarak bu sıkıntılı günleri de geride bırakacağız. Türkiye’mizi iyi günler bekliyor” diye konuştu. erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.