Dolar 32,5149
Euro 34,5755
Altın 2.492,16
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Açık
Erzurum
22°C
Açık
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 17°C

BİR ADNAN YILMAZ KLASİĞİ

BİR ADNAN YILMAZ KLASİĞİ
17 Şubat 2019 04:08 | Son Güncellenme: 18 Şubat 2019 13:49

İKİ dönem Erzurum’u Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Ak Parti Milletvekili olarak temsil eden Adnan Yılmaz, ikinci kızı Feyza Zeynep’in mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Geçtiğimiz yıl Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkanlığı’na seçilen, Oral Et A.Ş.’nin ortaklarından Hakan Oral’ın küçük kardeşi Serdar Gökhan Oral ile kızını evlendiren Dilek-Adnan Yılmaz çiftini, Erzurum protokolu yalnız bırakmadı.

Palandöken Polat Rönesans’ta gerçekleşen düğünde, Feyza Zeynep – Serdar Gökhan çiftinin nikahını, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı. Çiftlere mutluluk dileyen ve nikah cüzdanını “Siz bayanlar çok daha iyi sahip çıkıyorsunuz” diyerek Feyza Zeynep’e teslim eden Başkan Sekmen.kendilerine öğüt ve nasihatta da bulundu.

Başkan Sekmen’in kıydığı nikahın şahitliğini, kalabalık bir davetli topluluğu yaptı. Aralarında Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce’nin yanısıra Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuayip Alpay ile aslen Erzurumlu olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır’ın da bulunduğu grup içinde Vali Okay Memiş, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Bölge Adliyeler Başsavcısı Ünal Bingöl, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz de yer aldı.

Nurullah Akçayır’ın türküleriyle renk kattığı gecede Erzurum Bak Ekibi’nin gösterisi de ilgiyle izlendi. erzhaber

erzurumdanhaberler.com olarak Feyza Zeynep-Serdar Gökhan çiftine mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.