Dolar 32,5130
Euro 34,9419
Altın 2.434,97
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C

KOTCİOĞLU: HEM İYİ’LER, HEM İYİLİK KAZANACAK!

KOTCİOĞLU: HEM İYİ’LER, HEM İYİLİK KAZANACAK!
22 Mart 2023 14:45 | Son Güncellenme: 22 Mart 2023 15:26

SİYASETTE hareketliliğin her geçen gün hızını biraz daha artırdığı, çok sayıda “milletvekili gönüllüsü”nün siyaset yapmayı düşündüğü partilerden aday adaylığına soyunduğu şu günlerde bir “gönül insanı” daha Erzurum’a, millete ve memlekete hizmet etme niyetiyle yola çıktığını duyurdu.

ENGELLERİ SABIRLA AŞTI

Aslen Aşkale’nin Çay Köyü’nden olan, Erzurum Teknik Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek eğitimini Gazi Üniversitesi’nde tamamlayan, zaman içinde Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde akademisyen olarak başlattığı yolculuğunda zorlu ve engelli yolları bir bir aşarak profesörlüğe kadar yükselen İsak Kotcioğlu, gönül verdiği İYİ Parti’den, “Hem İYİ’ler, hem iyilik kazanacak” diyerek aday adayı oldu.

BAŞVURUSUNU YAPTI

Üniversite camiasında geniş bir “dost çevresi” bulunan Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsak Kotcioğlu, Ankara’da İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek başvurusunu yaptı.

TATLI SÜRPRİZ

Kotcioğlu’nun başvurusunu yaptığı dakikalarda parti genel merkezi önünde, hem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve hem de İYİ Parti’ye destek vermek amacıyla toplanan çok sayıda genç kızın taşıdığı dövizler arasında çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşan İsak Kotcioğlu’na çok sayıda takipçisi ve seveninden destek geldi.

Gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını belirten Kotcioğlu hoca, aday olup seçilmesi halinde Erzurum’un ilgisizlikten dolayı kronik hale gelen sorunlarını çözmek için azami gayret göstereceği sözü verdi, “İnşallah her şey çok iyi olacak” diyerek sözlerini tamamladı. erzhaber 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.