Dolar 32,5593
Euro 34,9449
Altın 2.427,80
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

KÜÇÜKOĞLU: HAK İLE BATILIN SEÇİMİ!

KÜÇÜKOĞLU: HAK İLE BATILIN SEÇİMİ!
13 Nisan 2023 19:29

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayları, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde görücüye çıktı. Adaylara partililer sevgi gösterisinde bulunurken, hem ilgiyi ve hem de dikkati, çocukken düştüğü tandırda elleri yanan, buna rağmen hayata tutunmayı başaran ve bakan yardımcılığına kadar yükselen bir başarı öyküsü yazan ikinci sıra adayı Avukat Fatma Öncü çekti.

ŞEHİR TURU ATILDI

Ankara’da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sunduğu Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Tanıtım Toplantısı’nın ardından bugün Erzurum’a gelen ve hava limanında partililer tarafından karşılanan adaylar, oluşturulan konvoyla şehir turu attıktan sonra, tanıtım toplantısının yapılacağı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne geçtiler.

BAŞKANLAR EŞLİK ETTİ

Milletvekili adayları Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Ayşe Deniz Çelik ve M. Gökberk Kocaaliler’e Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan eşlik etti.

ZAFER BİZİM OLACAK

Tanıtım toplantısında son derece iddialı bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, şunları söyledi:

“- Bu seçimi hem Erzurum’da ve hem de ülke genelinde teşkilatlarımızın inanç ve iradeleriyle zaferle sonuçlandıracağız. Birileri gibi algı operasyonu yapmadan, eser siyaseti yaparak ülkeyi zirveye taşıdık. Bunun ödülünü, bu seçimlerde de alacak ve milletvekili adaylarımızı Ankara’ya taşıyacağız. Gazi Meclis’de milletimizin yüz akı olacaklarına gönülden inandığım milletvekillerimizle el ele, sırt sırta vererek çalışacak, bizlerden beklenen hizmetlerin en iyisini yapmak için gayret göstereceğiz.

PARTİLERÜSTÜ BİR SEÇİM

Yorulmadan, yılmadan, usanmadan yolumuza bakıp yeni hedefleri hep birlikte inşa edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bizi yıkmak isteyen şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Bu seçim partiler üstü bir seçimdir. Bu seçim hak ile batılın mücadelesinde saf belirleme seçimidir. Bu seçim milli manevi değerleri hiçe sayanlarla mücadele etme seçimidir. Bu seçim sadece bizim ve milletimizin değil dünya mazlumlarının umudu olacak bir seçim olacaktır.”

FATMA ÖNCÜ İLGİ ÇEKTİ

Başkan Küçükoğlu’nun konuşmasından sonra milletvekili adayları mikrofona davet edilerek kendilerini tanıtmaları istendi.

Adaylar içinde en çok ilgiyi ve dikkati, çocuk yaşlarında tandıra düşerek ellerini kaybeden, çok zor bir yaşam mücadelesinden başarıyla çıkan, üniversiteyi bitirip avukat olan, sonrasında da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı’na kadar yükselen iki çocuk annesi Fatma Öncü çekti.

KOCAALİLER’E SEVGİ GÖSTERİSİ

Tanıtım toplantısında partili gençlerin Gençlik Kolları Başkanı’yken aday adayı olan ve milletvekili listesinin 6’ncı sırasında kendisine yer bulan M. Gökberk Kocaaliler’e gösterdikleri sevgi dikkatlerden kaçmadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yanı sıra adaylardan Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat ve Ayşe Deniz Çelik de yaptıkları konuşmalarla kendilerini anlattı, seçimden birlikte zaferle çıkacaklarını söylediler. Haber ve Fotoğraflar Furkan Akkök

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.