Dolar 32,5885
Euro 34,8412
Altın 2.508,17
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 22°C

KUĞULU PARK’IN SATIŞINA KARŞIYIZ

KUĞULU PARK’IN SATIŞINA KARŞIYIZ
15 Mart 2023 19:55

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Suat Dülger ve arkadaşları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın toplam 198 milyon 451 bin lira muhammen bedelle ihaleye çıkartılacak, aralarında Kuğulu Park’ın da bulunduğu 5 parselin satışına dikkat çekmek için Recep Tayyip Erdoğan Rekreasyon Alanı’nda bir araya geldi ve açıklamalarda bulundular.

Yaşadığımız felaketlerle birlikte deprem gerçeği ile bir kez daha yüz yüze geldiğimizi hatırlatan CHP İl Başkanı Suat Dülger, toplama alanlarının önemine dikkat çekti.

“Şu an bulunduğumuz bu alan da Erzurum’da bu konuda kullanılabilecek en uygun alanlardan birisi. Fakat Erzurum Büyükşehir Belediyesi; bir süre önce yaptığı imar plânı değişikliği ile bu alanı rant uğruna satışa çıkartıyor” iddiasında bulunan Suat Dülger, “Bu satışın sonuna kadar karşısında olacağız” diye konuştu. Başkan Dülger, sözlerini şöyle sürdürdü:

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

“- Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkı içindeki 4 parseli akaryakıt ve ticaret alanı olarak ilan edildi. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre Erzurum Büyükşehir Belediyesi, park alanından çıkardığı söz konusu 4 parseli satışa çıkardı. Aynı satış ilanına göre Osmangazi Mahallesi’nde bulunan 3 bin 665 metrekarelik boş arazi de satılacak. Satış ihalesi 16 Mart 2023 tarihinde yapılacak. Toplamı 16 bin 673 metrekareyi bulan 5 parsel için belediye 198 milyon 451 bin 197 TL muhammen bedel belirledi.

Palandöken ilçemizin en önemli yeşil alanı olan bu park rant uğruna satışa çıkarılıyor. Halkımızın nadir nefes alabildiği ve zaman geçirdiği bu alan her ne uğruna olursa olsun  feda edilmemelidir. CHP Erzurum İl Örgütü olarak bu satışın sonuna kadar karşısında olacak ve gereken mücadeleyi vereceğiz.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.