Dolar 32,5942
Euro 34,7581
Altın 2.497,88
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

KURS DEĞİL, UMUT KAPISI!

KURS DEĞİL, UMUT KAPISI!
7 Şubat 2017 09:19

PALANDÖKEN  Belediyesi tarafından açılan hasta kabul kursu, iş arayan gençler için “umut kapısı” oldu.

Kurduğu sosyal tesiste açtığı kurslarla binlerce kişiye eğitim veren Palandöken Belediyesi, gençleri meslek sahibi yapmaya devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezindeki Hasta Kabul Kursuna katılan 97 öğrenci 3 ay sürecek eğitimin ardından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alacak.

“GENÇLERİMİZİN YOLUNU AÇIYORUZ”

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bu tür kurslarla gençlerin meslek sahibi olduğunu belirterek, “İlimizde bulunan gençlerin iş hayatında sıkıntı çekmemeleri için kurs verip meslek sahibi yapıyoruz. Gençlerimizin istihdama katılmalarını sağlamak adına açılan bu kurslar son derece önem arz ediyor. Hasta Kabul ve Hasta Kayıt İşlemleri kursumuz 2016-2017 yılından buyana tamamen ücretsiz bir şekilde devam ediyor. Bu kurslardan mezun olan kursiyerlerimiz sertifikalarını aldıktan sonra hastanelerde çalışmaya başlıyorlar” dedi.

MESLEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezin de eğitim gören kursiyerler, meslek sahibi olmak için bu kursa katıldıklarını belirterek, “Kendimizi ve işimizi geliştirmek için bu kursa geliyoruz. Hastaneler de çalışabilmek ve kendi paramızı kazanabilmek için hasta kabul kursuna geliyoruz. Çok verimli ve iyi bir kurs. Hastane sisteminin yanı sıra bilgisayarla da ilgili birçok eksiklerimizi öğreniyoruz. Bu imkânları bize sunduğu için Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara çok teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.