Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

LEZZET SANAYİDEN ÇIKAR!..

LEZZET SANAYİDEN ÇIKAR!..
19 Temmuz 2018 09:33 | Son Güncellenme: 19 Temmuz 2018 09:34

ERZURUM‘da “baba” ile başlayan, “dayı” ile devam eden “burma bıyık” logolu lokantalar zincirine “amca” halkası da eklendi. Uzun zamandan beri gıda sektörü içinde olan ve daha çok işin toptancılık yönüyle uğraşan 3 arkadaş, “hedef 100 nokta” diyerek, ciğer kebap ağırlıklı lokanta açtı.

Yeni oluşturdukları lokantada basın mensuplarına “ciğer kebaplı kahvaltı” ikramında bulunan Ciğerci Amca’nın ortaklarından Talip Türken, “Diyarbakır usulü ciğer kebabının Erzurum insanın beğenisine sunalım istedik. Ustalarımızı Diyarbakır’dan getirdik ve geçtiğimiz nisan ayından itibaren de, ‘lezzet sanayiden çıkar’ sözünden hareketle,  Oto Sanayicileri Sitesi’nde hizmet vermeye başladık” dedi.

Erzurum’da ciğer kebap üserine hizmet veren lokanta bulunmadığını belirten Talip Türken, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

KAHVALTIDA CİĞER YEDİRECEĞİZ

“- Arkadaşlarımla biz bu işi yaklaşık üç yıldan beri düşünüyor, araştırmasını yapıyorduk. İşi öyle ciddiye aldık ki, masasından sandalyesine, çatal bıçağından etine, ciğerine, tuzuna bibireni varıncaya kadar har şayı en ince ayrıntısına kadar araştırdık, inceledik ve sonuçta bu işyerini açmaya karar verdik. Kuzu ciğer ağırlıklı bir menümüz var. Ama kebap çeşitleriyle de müşterilerimize hizmet veriyoruz. Yerimiz Sanayi’de, Keresteciler Sitesi’nin hemen girişinde. Amacımız ‘ciğerci amca’ ismini marka haline getirmek ve ülke genelinde françayzing yöntemiyle 100 farklı noktada hizmet vermek. İşin tanıtım aşamasında basın mensupları ile bir araya gelelim istedik. Niyetimiz Erzurum’da farklı STK’ları ve temsilcilerini de ağırlamak. Kuzu ciğerinin kahvaltıda da yenilebileceğini kanıtlamak istiyoruz.” erzhaber

YORUMLAR

  1. Bilal dedi ki:

    Harika tavsiye ederim gidin yiyin