Dolar 32,3212
Euro 35,0797
Altın 2.300,60
BİST 9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

MAKUS TALİHİ ONLAR YENECEK!

İki yıl önce bugünlerde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 10 kadar arkadaşı ile, “üretecek, kazanacak, kazandıracak; Erzurum’un kalkınmasına katkı yapacağız” diyerek yola çıkan ve şimdiye kadar 350 kadının gönlüne dokunan Eczacı Canan Uçar, pandemi koşullarına rağmen ne hamleler yapıp, nasıl başarılara imza attıklarını erzurumdanhaberler’e anlattı.

MAKUS TALİHİ ONLAR YENECEK!
9 Mart 2022 11:50

TAM iki yıl önce, bir Dünya Kadınlar Günü’nün kutlandığı 8 Mart tarihinde Erzurum Basını ile buluşan ve bir grup kadın olarak belirledikleri hedefleri açıklayan Eczacı Canan Uçar, bu defa da “Geçen zaman içinde, yaşanan kovid salgınına rağmen hedeflerimizin belli bölümüne ulaştık. 10 kadın ile başlattığımız yolculuğumuzu 350’yi aşkın kadının gönlüne dokunarak devam ettiriyor, onlarla işbirliğimizi sürdürüyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde adını daha çok İYİ Parti Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı olarak duyuran, seçim döneminde ülke genelinde İYİ Partili kadın adaylar içinde en çok oy alan isim olarak dikkati çeken Eczacı Canan Uçar, kadınlara yönelik bir faliyeti ve yapılanma içine girdi.

İki yıl önce yanında toplanan 10 kadar kadın ile yola çıkan, ortalığı kasıp kavuran pandemi koşulları ve zorluklarına aldırış etmeksizin çalışmalarını sürdüren, kurduğu KADAMA Kadın Kooperatifi çatısı altında örgütlenen Canan Uçar ile yol arkadaşlarından Serap İstanbulluoğlu’na konuk olduk, neler yaptıklarını ve yapacaklarını konuştuk.

KADAMA Kadın Kooperatifi’nin Üç Kümbetler’in hemen yanında, merkez üssü haline getirdikleri tarihi konakta sorularımızı cevaplandıran Canan Uçar, hem geleceğe yönelik planlarını anlattı ve hem de Erzurum kamuoyuna işbirliği, güç birliği çağrısı yaptı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.